Ki mennyi pénzből él havonta egy gyerekkel? A gyerek hány éves?
Figyelt kérdés
2015. nov. 20. 15:02
3/5 antal77 válasza:
10 éves a lányom.
130000ft a megélhetésünk, nincs törlesztőnk és családi házban élünk így albérlet sincs.
Ebből az összegből mindenünk megvan, ha extra kívánságunk van az már e fölötti.
4/5 -Jani- válasza:
Most tervezzük az első babát (tudom, nem kapkodtuk el; 35/33), családi házban élünk (megyeszékhely, "nívós" környék). Kb 135e a havi hitelünk (ebben minden benne van), havi nettó bevételünk 350-360e körül mozog.
5/5 anonim válasza:
Nekünk nincs még gyerekünk párommal, és jelenleg kb.4-600e Ft-ból élünk(attól függ a vállalkozás mennyit hoz pluszban). Van egy vállalkozásom, és 2 munkahelyem. Párom is dolgozik. Lakásra gyűjtünk hitel nélkül! Régen amikor még a viharsarokban laktam akkor meg kellett élnem 23.000Ft-ból és nem azért mert nem akartam dolgozni, nem volt munka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!