A zálogházakban ez hogyan működne? Még sosem voltam.
Sziasztok!
Van egy újonnan 115.000-ret érő Calvin Klein kabátom, és szeretném zaciba adni, mert kéne a pénz tandíjra. Ha nem kapom vissza, igazából az sem baj, mert már nagy rám és nem hordom, viszont nem tudom, hogy eladni hol tudnám. A zálogházban mennyit adnának érte? Vagy egyáltalán be lehet vinni ilyesmit? Segytsetek pls. Tanácstalan vagyok :(
A legtöbb zálogház vagy nagyon értékes ruhát vagy semmilyen ruhát nem fogad el.
De ha mégis bevennék a kabátodat, akkor az árnál jóval kevesebbet ajánlanak fel. Tegyük fel ,hogy 100 ezret ér, akkor adnak max 20-25 ezret. Többet ne nagyon várj. Bár kétlem, hogy sikeres lennél, mert ruhát, műszaki cikket nem szívesen vesznek be.(nincs értéke, és idővel az érték még jobban romlik)
Ruhanemuert nem fognak sokat adni (ha egyaltalan beveszik), mert hasznaltan nem lehet eladni, foleg nem annyiert, amennyit szerinted er. Muszaki cikkekert az eredeti ar 10-15%-at (!!!) adjak, aranyekszerekert talan 70%-ot.
Mondd meg oszinten, te mennyit adnal egy _hasznalt_ kabatert, akarmilyen 'markas' is volt valamikor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!