Ha 2db terméket 1ft-ért nyertem meg a vaterán, nem kell vinnem semmit se érte ajándékba, ugye?
Nem kell és nyilván emiatt nem fog lepontozni, de azért egy sportszelet csak nem vág anyagilag a földhöz.
Esetleg ha sportszelet-értékű valamit vettél akkor érthető, de drágább cuccoknál valószínűleg smucig alaknak fog tartani, de végül is Neked mindegy, mit gondol...
"ruhaneműről van szó,nagy értéke nincs :)"
Szükséged van rá? ha igen, akkor mégiscsak van értéke (főleg, ha márkás) és a helyedben örülnék, hogy INGYEN hozzájutottam. Az eladó dolgozott vele, lefényképezte, szerencsés esetben leírást írt, várnia kell, amikor mész érte (volt olyan, hogy 1 ft-ért megnyert terméknél csak a 3.-ik időpontra jött el a vevő, holott Ő MONDTA AZ IDŐPONTOT (na ettől tudok kiakadni).
Még mielőtt elkezdenétek lehúzni :D igen, tudom, az eladó baja, ha feltette 1 ft-ra, akkor vállalja a következményeket (én vállaltam is), de ha én vevőként 1 ft-ért nyerek valamit, hanyatt homlok rohanok érte.
"de én nem akarok egy ft-ot se rá költeni"
Egyáltalán nem kötelező venni valamit, de ez a hozzáállásod elég megbotránkoztató. Tényleg annyira megerőltető lenne az eladó munkáját és a ruhát együttesen pl. egy szelet 40 ft-os (igen, ennyiért is van) nápolyival jutalmazni?
Amúgy volt olyan vevőm, akinek volt otthon még 1 ft-osa és "poénból" 1 ft-al fizetett :-) Mindketten értettük a poént és jót nevettünk :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!