A postán hol lehet érdeklődni ha "eltűnt" a levelem?
Figyelt kérdés
Kaptam egy emailt hogy múlthét csütörtökön átadták az erkölcsi bizonyítványomat a postának, de még nem kaptam meg. (az is lehet rossz helyre dobta be a postás, de nem hiszem, mert eddig megkaptam a leveleimet) Hol érdeklődjek a postán, hogy hova lett a levelem? Nem szeretném még egyszer kifizetni az erkölcsi bizonyítvány árát. Köszi előre is.2015. nov. 16. 18:59
11/15 A kérdező kommentje:
köszi a linket. akkor még megvárom a pénteket is, és ha nem jön, akkor hétfőn elmegyek az okmányirodába, és igénylek egy azonnalit. (ja, befizetem még egyszer, nem tudok mit tenni)
2015. nov. 18. 19:35
12/15 anonim válasza:
Mivel ez egy ajánlott küldemény, ezért minden bizonnyal nyomon követhető. Normál esetben a feladó a feladáskor kap a levélhez egy ragszámot, ami alapján nyomon lehet követni - hivatal esetén nem tudom...
Ha holnap, azaz csütörtökön sem kapod meg, érdemes lenne megírni és elkérni ezt a ragszámot - már ha tudod, hogy honnan, kitől lehet kérni? talán a kiküldött emailes értesítőre érdemes írni...
13/15 A kérdező kommentje:
köszi, igen, kaptam ragszámot, a postán érdeklődtem, de ők csak annyit láttak hogy mikor lett feladva (semmi mást nem láttak, ezért azt mondták talán holnap még megérkezhet)
2015. nov. 18. 19:49
14/15 A kérdező kommentje:
na, megérkezett ma az értesítő, úgyhogy igazad lett :) csak tényleg a legrosszabbtól tartottam, hogy elkeverte a posta.
2015. nov. 19. 17:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!