Írországba való levél küldésnél kell-e megadni irányítószámot?
Figyelt kérdés
Korábban már küldtem ír ismerősömnek levelet, meg is kapta, viszont ha jól tudom nemrég lett bevezetve ott is az irányítószámok használata (7 számjegyű) és így nem vagyok benne biztos, hogy a régi (irsz. nélküli) címzéssel megkapja-e majd a levelet. Tőle nem szeretném megkérdezni, mivel ez egy meglepetés levél lenne. Valaki kint élő tud erről bővebben? Előre is köszi a válaszokat!2015. nov. 15. 11:11
1/1 anonim válasza:
Igen, megkaptuk mi is az értesítőt, hogy a mai naptól ez és ez az irányítószámunk - bevallom, azóta is a fiókban van a levél, és fogalmam sincs az új irányítószámunkról. Eddig annyira jól beváltak az 1 illetve 2 számjegyből álló irányítószámok (Dublin), hogy nem is gondolkozom a váltáson. Ha eddig eltaláltak a címzettekhez a levelek, ezután is el fognak...
Nyugodtan add fel a régi címzéssel szerintem. De ha aggódsz, akkor küldd el priviben a címet, és kikeresem az új irányítószámot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!