Malajziai postáról küldtek már nektek csomagot?
Nekem most 2 csomagom is így küldték. Olyan számot adott az eladó amit csak malajzia területén tudnak követni.
17track szerint így néz ki:
2015-11-06 07:45 Hungary, Item Arrived at Hungary
2015-11-04 19:47 MPC PMIH (KLIA), Item Sent to Hungary
2015-11-04 14:43 MPC PMIH (KLIA), Item Posted Over The Counter to Hungary
2015-11-01 20:53 MPC PMIH (KLIA), Dispatch Pre-Alert Posting To Hungary
A másik csomagom is hasonlóan néz ki 1 nap eltéréssel. Egy korábban feladott csomagom most a vám alatt van az kínai postával volt küldve. Most folyik a vámoltatás
Érdekes hogy egy 4. csomagom már 7-én felszállt kínából de még nincsen feljegyzés arról hogy a célországba érkezett volna... ennek mi az oka? Összefüggésben lehet azzal, hogy vámoltatják az egyik csomagomat? Vagy csak a hazai posta sz.rt be a karácsonyi rohamtól??? Ilyen még sosem volt, hogy kínai csomag után 1 hétig nincsen info. Malajziai csomagról még legalább annyi hogy ideért de a másikról...félek, hogy a postások lenyúlják :(
12 Dec 2015, 11:50:00AM Item Arrived at Hungary Hungary
10 Dec 2015, 12:55:36PM Item Sent to HUNGARY MPC PMIH (KLIA)
30 Nov 2015, 10:35:44AM Item Posted Over The Counter to Hungary MPC PMIH (KLIA)
29 Nov 2015, 16:30:59PM Dispatch PreAlert to Hungary MPC PMIH (KLIA)
SYLMY trackinggel rendeltem én is, Dec 12 óta én sem tudok semmit a csomagról, pedig nagyon fontos lenne nekem !!!
Sziasztok, dettó nálam is ez a helyzet:
2015-12-12 Hungary, Item Arrived at Hungary
2015-12-10 MPC PMIH (KLIA), Item Sent to HUNGARY
2015-12-10 MPC PMIH (KLIA), Item Posted Over The Counter to Hungary
2015-12-08 MPC PMIH (KLIA), Dispatch PreAlert to Hungary
Még én se kaptam meg ...
ok én jelzek ha lesz valami de általában nagyon lassan ér ide a maláj posta most tudtam meg
amúgy meg ez nem tracking... fake. sima levél, vagy megérkezik vagy nem nincs semmilyen tracking number ami való lenne
Sziasztok :) nekem azóta a 3. csomagomat küldik maláj postával. Az egyik már megérkezett, a másik november óta változatlan. A legutolsót meg csak 1-2 hete rendeltem.
Végülis csak 1-2 eurós dolgokról van szó szóval csődbe nem megyek de még ígyis sok van hátra az Alin az időből szóval még kivárok :) Valakinek azóta változás?
Én 2016 december 28-án rendeltem egy MP4 lejátszót.
Január 5-ig nem is működött a csomagkövetés, pedig többször is rákerestem a www.17track.net/hu oldalon.
Most ezt írja:
2017-01-05 16:35 MPC PMIH (KLIA), Item Sent to HUNGARY
2016-12-30 17:36 MPC PMIH (KLIA), Item Posted Over The Counter to Hungary
Kíváncsi vagyok mikor jön meg.
Egyébként ez a harmadik MP4 lejátszó, amit rendeltem, kétszer is elveszett ugyanez a fajta útközben.
A pénzt mindkétszer visszakaptam.
Remélem ezúttal megkapom. Legalább most tudom, hogy biztosan feladták, az első kettőre nem volt nyomkövetés.
Azt nem értem, hová tűnnek el ezek a csomagok?
Valaki útközben lenyúlja ezeket?
Azt nehezen tudom elképzelni, hogy véletlen elhagyják...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!