Royal Mailes trackingelt csomagot ellophatnak angol postáról?
Ebayen vásároltam egy telefont, az eladó másnap fel is adta, barátnőm londoni címére ment, aztán ő adta volna fel nekem. Trackinget is megkaptam a feladótól, első kézbesítésnél kiírta, h nem volt otthon senki, holott értesítést sem hagytak. Barátnőm átkérette a hozzájuk közelebb eső postára, de mivel szombaton nem vitték át, ő meg vasárnap hazajött Magyarországra, úgy voltunk vele, kikézbesítik, átveszi a lakótársa és ő meg majd feladja. Igen ám, csak hétfőn a tranckingre a következő üzenet érkezett:
Delivered
Your item with reference AD847126371GB has been delivered.
Delivered On:16-12-2013 Thank you for using our Special Delivery Guaranteed™ service.
The electronic Proof of Delivery may not be available for this item yet. Please allow up to 72 hours after delivery before checking.
Ilyenkor mi van? Csak pénteken tudunk átmenni a postára megkérdezni, hogy ott van-e, és arra írták-e a kézbesítést. De ez nem a lakótársa.
Ezek szerint igen, de leginkább a postás éppen olyan szar dilettáns módon végzi a munkáját mint minden angol, és odaadta az első embernek akivel találkozott.
Szólj az eladónak hogy ez történt, meg a postának is hogy fizessen kártérítést a teljes összegre, természetesen banki alapkamattal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!