Manapság miért van ennyire lenézve a munka? Miért ciki péknek, bolti eladónak, raktáros fiúnak lenni? Aki nem sztárolt munkát végez, azt miért nézik le?
Figyelt kérdés
Ez is a morális válságunk egyik tünete hogy lenézzük a tisztességes munkát, csak mert az nem menő munkakör?2015. nov. 13. 10:42
31/34 anonim válasza:
Jah, raneztem a gyakorira 2 hét nyaralás után. Nem is MO-n dolgozok már, és nettó 110-et 18 éves korom óta nem keresek ;) De nem kell szerencsére neked semmit sem bizonyítanom, mert az élet engem igazol.
32/34 anonim válasza:
Egyébként nem is értem ezt a minuszozást, tényleg van akit érdekel ez ezen az oldalon, :D
33/34 anonim válasza:
Kedves #31, téged semmi nem igazol, messziről jött ember azt mond, amit akar.
Ilyen szintű ökörségeket az MLM-zombik szoktak egyébként is mantrázni..."tegnalepőtt a Mekiben voltam, de ma már csiliárdos vagyok"...véletlenül nem MLM-bizniszben nyomod? Esetleg jóféle bitcoinban?
Mellesleg feltettem neked jópár kínos kérdést a kommentemben, amikre egyetlen választ se adtál, csak személyeskedsz, köpkölődsz, meg hetvenkedsz itt a "vagyonoddal". Ezek után ne csodálkozz, ha 100%-ban hiteltelen vagy.
34/34 anonim válasza:
Mondom, nem érdekel, hogy te nem hiszed el :D nem lesz nekem kevesebb a boldogsàgom tőle :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!