Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Manapság miért van ennyire...

Manapság miért van ennyire lenézve a munka? Miért ciki péknek, bolti eladónak, raktáros fiúnak lenni? Aki nem sztárolt munkát végez, azt miért nézik le?

Figyelt kérdés
Ez is a morális válságunk egyik tünete hogy lenézzük a tisztességes munkát, csak mert az nem menő munkakör?
2015. nov. 13. 10:42
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
55%

A munka nincs lenezve, a munkasok sem. En kifejezetten tisztelem az osszes fizikai dolgozot, orulok hogy nekem nem kell csinalni.

A buta emberek vannak lenezve.

A lanyoknak meg nyilvan nem perspektiva egy mekis fiu.

2015. nov. 13. 12:05
 12/34 Koplárovics Béci ***** válasza:
96%

"Ha nem nézik le a munkásokat, akkor miért röhögött ki szinte minden lány engem, mikor közöltem hogy én mekis fiú vagyok?"

Azt kellett volna mondanod, hogy egy jónevű multinacionális cégnél vagy key catering supervisor, és máris a lábad előtt hevernek. De a séf fiú szöveg nem jön be. De amúgy is inkább veled van a baj az itteni írásaid alapján, nem a munka lenézésével.

2015. nov. 13. 12:26
 13/34 TamásTóth ***** válasza:
85%

Ne általánosíts. Az emberek nem a munkát nézik le, hanem téged, mert valószinüleg a való életben is olyan vagy, mint itt a gyakorin. Bárki bármit mond te csak nyomod a magadét és nem vagy képes/nem akarod felgoni, hogy nincs igazad és, hogy a világ nem úgy müködik, ahogyan azt te gondolod.

Azokat az embereket szokás lenézni, akik nyavalyogni tudnak, de tenni a jobb életért már nem. Ha egy munkás meg van elégedve az életével, akkor nem sír (és nem nézik le, mivel valószinüleg akkor jól is végzi a munkáját), ha meg nincs megelégedve, akkor tesz azért, hogy jobb legyen.

2015. nov. 13. 12:50
 14/34 anonim ***** válasza:
65%

Balázska! Tèged nem azèrt nèznek le mert mekis voltál, hanem mert egy önbizalomhiànyos, jövőkèp nélküli senki cagy, ez kisugàrzik belőled màr a kérdèseid alapjàn is. Meg amiket a facebookon nyomatsz.

3,5 évig voltam mosogató Ausztriában, mindig volt csajom, soha senki nem nèzett le csak mert mosogattam. Ez az egèsz iszàkossàgod, élethez való negatív hozzààllàsod erősen kihat az èletedre, ezt pedig taszìtja a nőket. Ha olyan a stílusod az èletbrn mint a neten, ne iss reménykedj nőben. Maximum valami szintèn alkoholista, elba*ott lelkivilàgú nő jönne veled össze.

2015. nov. 13. 14:00
 15/34 anonim ***** válasza:
89%
K ák voltak azok Balázs. Akik ezen röhögnek, h. mekisfiú vagy, azok csak gazdag férjet akarnak maguknak halászni...
2015. nov. 13. 15:03
 16/34 A kérdező kommentje:
Miért lennék jövőkép nélküli? :D Mert nincs diplomám? :D Mert alkoholista vagyok?
2015. nov. 13. 17:32
 17/34 anonim ***** válasza:
49%
Igen, mert alkoholista vagy. Nem pedig azèrt mert nincs diplomàd. Nemcsak diplomàval lehetsz sikeres, közel sem. De neked semmi, de semmi ambíciòd nincs, hisz azèrt màr dolgozni kellene, te pedig lusta vagy, mint màr egy màsik nèv alatt emlìtettèl. Ez a nagy semmi jellemzi az egèsz èletedet. Ez kihat a kisugàrzásodra is, ès valljuk be, egy egészséges lelkületű nőt taszìt ez a fajta viselkedès. Te nem a munkàd miatt vagy lenèzve, hanem a stìlusod, kisugárzàsod, èletfelfogàsod miatt.
2015. nov. 13. 18:06
 18/34 A kérdező kommentje:

Az alkoholizmust húzzuk le, mikor dolgoztam nem voltamm még alkoholista.

Egy boldog munkás voltam a nők mégis kinevettek.

2015. nov. 13. 18:09
 19/34 anonim ***** válasza:
49%

Ez esetben több opció lehetsèges.

1. Rossz nőkkel próbálkoztàl, előfordul.

2. Csak azt hitted hogy boldog vagy, de belül közel sem voltàl az, es ez lerìtt rólad.

A fő kèrdès az, hogy a való èletben is ilyen hülye-e a stílusod meg nyavalygò, meg mindent 15-ször megkérdező vagy-e? Ha igen, akkor ne is remènykedj komoly kapcsolatban.

2015. nov. 13. 18:53
 20/34 A kérdező kommentje:

Való életben egy magabiztos, határozott srác vagyok, keveset nyavalygok.

Interneten viszont tombolok.

2015. nov. 13. 18:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!