Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Otthoni munkalehetőség....

Otthoni munkalehetőség. Szerintetek átverés? SOS! Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Gyed-es kismamaként régóta keresek itthon végezhető kiegészitő munkát.Találtam egy hirdetést,jönnek mennek a mailek mely szerint boritékolás, gyöngyfűzés,adminisztráció és gobelinezés közül lehet választani.Kb.70.000Ft/hó a jövedelem.Jövöhéten kapom kézhez a regisztrációs űrlapot meg ilyesmit egyszeri dijat 3900 Ft-ot kell fizetnem érte amit vissza kapok az első fizetéskor csak biztositéknak kérik a visszalépés lehetősége miatt. Olyan hihetetlen,hogy normális itthon végezhető munkát találtam?! Van tapasztalata valakinek? Valós dolog ez? Köszönöm.
2010. márc. 19. 18:03
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat! Kedves utolsó válaszoló! Az utolsó kérdésed volt az ami igazán elgondolkodtatott. Mert ezen már én is agyaltam,hogy közalkalmazottként majd ennyit kaptam és igy mennyire egyszerűbb lenne pénzt keresni! Tényleg lehet benne valami.

A boritékolós nénit nagyon sajnálom :( Ez a cég azt "igéri",hogy minden hétfőn hozza a boritékolnivalót és péntek 14 óráig készen kell lenni vele, mert akkor jönnek érte. Kéthetente igér fizut.Most mi a franc legyen?? Nagyon félek én is attól, hogy átverés...

2010. márc. 20. 17:13
 12/16 anonim válasza:
Én is sok ilyenbe beleszaladtam, de ez mind átverés, direkt olyan munkákat mondanak, amiket a többség szívesen csinálna. A többi ilyen hirdetés meg MLM-et ajánl :( Nekem ez a könyv segített megoldani a problémát: ***** Hátha neked is ad ötleteket. Azóta a barátnőmmel közösen ékszereket készítünk és az interneten adjuk el őket.

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2010. márc. 21. 08:12
 13/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm válaszod!

Ma irtam ennek a "területi képviselőnek" egy mailt, amiben kifejtettem, hogy szeretnék pár kérdésemre választ kapni és ennek hiányában nem áll módomban átvenni az utánvétes csomagot.Továbbá megemlitettem,hogy ha átverés akkor feljelentést teszek. De azt is oda irtam a végére, hogy ha mindez "csak" aggódás és tényleg valós az ajánlat akkor elnézést fogok kérni utólag.

a ezek után kiváncsi vagyok,hogy válaszol e egyáltalán?!

2010. márc. 22. 09:04
 14/16 anonim ***** válasza:

Szerintem nem fogsz választ kapni...Sőt mintha nem is írtál volna nekik annyira el fog felejtődni a neved....

Én valamelyik nap ugyanezt csináltam mint te,de külföldi munkával kapcsolatban..Angliában hirdettek állást,és persze oda volt írva,hogy nyelvtudás hiánya nem gond.Írtam nekik,hogy érdekel,de adjanak bővebb infót.Visszaírtak,hogy egy ez kereskedelmi állás lenne,és olyanokat várnak akiknek vannak céljai,tudnak emberekkel kommunikálni,és bírják az iramot...

Ha érdekel írjam meg a skype vagy telefonszámomat.

Mivel nekem már erősen egy házalós munkára emlékeztetett a meló azért kíváncsiságból tovább mentem.Megírtam nekik,hogy van skype-m de nincs mikrofonom(feleslegesnek tartom)de van telefonszámom,hívjanak nyugodtan.Rákérdeztem,hogy ugye nem házalós munkáról van szó..Újra írtak,amiben újra leírták,hogy milyen fiatalokat keresnek (akiknek van céljuk.....etc)és felvilágosított,hogy hol tudok venni mikrofont a skype-hoz.

Megint írtam,hogy a kérdésemre nem jött válasz! Ez mennyire házalós,vagyis ügynöki meló,és milyen termékeket kell rásóznom és a lényeg kikre?Írtam,hogy továbbra is érdekel,de ha átverés,és piramis szerű meló akkor fel fogom őket jelenteni..Ha tényleg valós,bejelentett meló,akkor bocsánatot fogok kérni...

Ennek már 4 napja,és azóta sem írtak semmit...nem is fognak...

Szerintem te is így fogsz járni..De ha mégsem,légyszíves írd meg,mert kíváncsi vagyok hogy reagálnak rá...

2010. márc. 23. 12:57
 15/16 A kérdező kommentje:
Igazad lett és ezt is vártam:) Nem válaszoltak. Érdekes,hogy az elején a tájékoztatót rögtön tudták küldeni erre pdig nem reagálnak. Örülök, hogy még azelött kederült, mielött a gyedem utolsó forintjait kifizettem volna ezeknek a szem@teknek..Most már csak azon gondolkodom, hogyan lehetne tudtani másokkal,hogy ez a hirdetés átverés..nehogy mást meg bepalizzanak.A megyeiapró.hu-n adták fel a hirdetésüket...
2010. márc. 23. 14:29
 16/16 A kérdező kommentje:

Nos eltelt egy hét és semmi. Ez is átverés volt. Még jó, hogy én megúsztam.

Szemetek...

2010. márc. 27. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!