Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mi az a megelőlegező szocpol?

Mi az a megelőlegező szocpol?

Figyelt kérdés
Mi idén házasodtunk, várandós vagyok az első babánkkal és jó lenne nagyobb lakást venni (szocpol igénybevételével). A párom 38, én 32 éves vagyok.
2008. szept. 12. 13:43
 1/5 anonim ***** válasza:
0%

bal oldalon van egy menü.

alatta egy gomb "Keress!" felirattal.

próbáld meg beírni a mellette lévő mezőbe, hogy szocpol és megnyomni a gombot.

2008. szept. 12. 14:25
 2/5 anonim ***** válasza:

a megelölegezö szocpol a még megnem született gyerekere lehet felvenni 2 gyermekre, ha még nincs gyerek.

pl ha nincs még egy gyerek sem de házasok vagytok akkor két gyerekre lehet megelölegezö szocpolt felvenni. ha már van egy gyerek akkor csak a meglévöre leghet felvenni.

terheség nem számít gyereknek, míg kinem bújik addig nem gyerek.

így míg terhes vagy megelölegezöt vehettek fel 2 gyerekre ha meglesz a baba akkor arra a meglévöre lehet felvenni.

de a szocpol korhatáros, van egy max korhatár a szülöknél. na azt nem tudom, de a neten megtalálod.

2008. szept. 12. 14:34
 3/5 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom már csak akkor adnak szcpolt ha legalább 1 gyerek meg van és a másodikra lehet kérni a megelőlegezett szocpolt.Mi is most vettünk lakást,nincs gyerekünk és nem lehetet igénybe venni a szocpolt.
2008. szept. 12. 16:28
 4/5 anonim ***** válasza:
35 éves korig lehet kérni megelőlegező szocpolt.
2008. szept. 13. 12:37
 5/5 anonim válasza:

Szia, úgy tudom 40 év a korhatár:

[link]

[link]

2008. szept. 18. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!