Közelmúltban találtam munkahelyet de próba idő előtt felmondtam illetve nem mentem be. Érdekelne hogy a bizonyos munkahely panaszt nyújthat-e rám a bíróságon amit ki is kell fizessek?
Ha időlegesen még próbaidő előtt vagy, akkor mondj fel azonnal. Ha a szerződésben nem volt semmilyen külön kitétel a felmondásra vonatkozólag, akkor, legalábbis tudtommal, egy hónapon belül bármikor azonnali hatállyal kiléphetsz a cégtől. De van ingyenes munkaügyi jogász is a neten.
Például:
Heveny vakbélgyulladással a rohammentő beszállít a kórházba. A kórházi személyzet lóhalálában előkészít a műtétre. Bejódoznak, betolnak a műtőbe. És várják a dokit. Vártok, vártok, egyre nagyobb fájdalmaid vannak, egyre rosszabbul vagy.
És kiderül, hogy a sebész úgy gondolta, hogy tojik az egészre, és minden értesítés nélkül ő többet bizony nem megy dolgozni.
Közben perforál a vakbeled, és elönti a genny a hasüregedet, az egyhetes gyógyulásodból egy éves hosszadalmas betegeskedés lesz, maradandó egészségkárosodással.
Ne mond azt, hogy te nem perelnél!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!