Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Aki dolgozott vagy dolgozik...

Aki dolgozott vagy dolgozik H&M-ben, válaszolna pár kérdésemre?

Figyelt kérdés

Vidéki városunkban nyílik H&M üzlet és most lehet oda jelentkezni diákmunkára, bolti kisegítőként és kasszásként. Én magam imádom egyébként az üzlet termékeit, de mégis el vagyok bizonytalanodva, hogy jelentkezzek-e...

24 éves egyetemista vagyok. Előzőleg egy gyárban dolgoztam, szóval tudom mi az a pörgés meg amikor összefüggve kell dolgozni. 11 hónapot dolgoztam ott, utána felmondtam, mert a társaság teljesen kikészített lelkileg. Kinéztek azért mert "diplomás" vagyok, fikáztak, hogy minek jelentkezett ide ilyen túlképzett egyén. Pedig soha nem adtam okot rá, hogy bántsanak, csak én visszahúzódóbb típus vagyok, nehezen állok ki magamért.

Lehet butaságnak hangzik, de emiatt nem merek jelentkezni, mert mi van ha innen is kiutálnak? Utána elég kellemetlen lenne oda járni vásárolni... :)

2015. okt. 30. 19:58
 1/1 anonim ***** válasza:
Nekem egyetemi csoporttársam dolgozott Zarában (bár nem vidéken), nem hinném, hogy onnan is kinéznek, ezek tipikusan fiatal egyetemisták által betöltött pozíciók.
2015. okt. 30. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!