Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Miért utaltak nekem pénzt?

Miért utaltak nekem pénzt?

Figyelt kérdés
Kaptam egy SMS-t hogy a folyószámlámra utalt a nemzetgazdasági hivatal 20000 Ft-t. De nem tudom hogy mi lehet ez. Meg a sógornőm is kapott de ö postai úton.
2015. okt. 28. 11:05
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha az SMS-ben olyan feltételek vannak a pénz megkapására hogy banki adataidat vagy kártyád pinkódját add meg, akkor átverés és nem a nemzetgazdasági hivatal küldte.
2015. okt. 28. 11:12
 2/6 anonim ***** válasza:
50%
Legalább a nevét írnád le rendesen. Ilyen nevű hivatal nem létezik.
2015. okt. 28. 11:17
 3/6 A kérdező kommentje:
Szia. De igen ö utalt nem csak én kaptam többen kaptunk. Utánna néztem a neten valamit ténleg elkezdtek kiutalni csak nem értem az egészet hogy mire. én 20-at mások 23000et kaptak.
2015. okt. 28. 11:18
 4/6 A kérdező kommentje:
2-es komment nem arra voltam kiváncsi mit hogyan kell irni. Ennyi.....
2015. okt. 28. 11:20
 5/6 anonim ***** válasza:

Akkor kiderült végülis, hogy honnan kaptad? Valóban nincs ilyen, hogy nemzetgazdasági hivatal.

Ha megvan, hogy honnan jött, akkor tovább lehet gondolni az ügyet.

Amúgy kitől kaptad az SMS-t? A banktól? Ez egy értesítés jóváírásról? Vagy milyen üzenetet kaptál?

2015. okt. 28. 11:43
 6/6 anonim ***** válasza:
A bankodban pontos felvilágosítást adnak, hogy honnan és milyen címen utalták a pénzt, kérdezz rá ott.
2015. okt. 28. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!