Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Szerintetek ha hobbiból...

Szerintetek ha hobbiból megtanulnék alapszinten programozni, tutorialok segítségével, de nem lennének róla "papírjaim", kapnék cégektől stb. munkákat?

Figyelt kérdés
Mellékálláson gondolkodtam, és sokan programozást ajánlottak mert neten végezhető.
2015. okt. 27. 08:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Pályakezdőként nem.
2015. okt. 27. 16:31
 12/16 anonim ***** válasza:
nem akarlak elkeseriteni, de egy egyetem elvegzese utan is egy eleg nagy szakadekot kell atugrania a programozoknak.
2015. okt. 28. 01:54
 13/16 A kérdező kommentje:
Hát eddig csak tőled hallok ilyet.
2015. okt. 28. 08:34
 14/16 anonim ***** válasza:

Jó ötlet, hogy programozni akarsz tanulni, rengeteg kurzus van a neten, meg nem egyetemi tanfolyamok is indulnak mindenhol, mert nagy a hiány belőlük és tényleg általában nem a diplomát nézik, hanem, hogy érted-e amit csinálsz.

Viszont nulláról indulva, csak az internet segítségével, nem hiszem hogy menni fog... illetve mehet, de nagyon sok kitartás kell hozzá.

A távmunkával is az a helyzet, amit írtak: távmunkában csak tapasztalt emberek dolgoznak. Itthon is inkább azt jelenti a távmunka, hogy felvesz egy cég, dolgozol ott pár évig és a cég hozzáállásától függően engedik a home officet vagyis, hogy otthonról dolgozol. Ami egyébként (szerintem) egyáltalán nem olyan jó minden esetben, mintha bemennél. Sokkal könnyebb élőben egyeztetni dolgokat, meg ha bemész a munkahelyedre az mégiscsak ad egy keretet a napodnak és kicsit szocializálódsz is közben, nem pedig 8-10 órát gubbasztasz otthon alsógatyában, mosdatlanul a gép előtt.

Ha meg arra gondolsz, hogy te tudsz olyan jól angolul, hogy majd angol/német/stb cégeknek dolgozz itthonról, akkor meg elkeserítelek: India ontja magából a meglepően jó programozókat, akik ezzel foglalkoznak. Kitűnő angol nyelvtudás és emberfeletti szorgalom jellemzi őket sokszor. Ezzel te kezdőként egyáltalán nem tudnál versenyezni.

2015. okt. 30. 12:56
 15/16 A kérdező kommentje:
Na, ezt biztos nem tapasztalatból írtad.
2015. okt. 30. 14:06
 16/16 anonim ***** válasza:
Mert szerinted miből írtam? De ha te jobban tudod, hisz még nem is dolgoztál a szakmában és valószínűleg 14 éves vagy, akkor miért kérdezel minket?
2015. okt. 30. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!