Hogyan kérhetek pénzt emelt díjas sms ek segítségével?
Figyelt kérdés
Van egy Samp szerverem ahol be szeretném vezetni a prémium pontokat,de nem találtam még megfelelő sms es rendszert.Amit eddig találtam oda cég adószámát kell megadni meg hasonló dolgok,amikkel én nyilván nem rendelkezem.Több kisebb privát szerveren is van hasonló emelt díjas sms és kétlem,hogy azok a szerverek mind cég ként lennének bejelentve.Nem tud valaki egy oldalt ami segítségével a játékosaim tudnak nekem emelt díjas sms segítségével pénzt küldeni?2015. febr. 7. 11:55
1/3 anonim válasza:
Azért kellene cég, mert neked az ilyen bevételed után adóznod kéne. Szóval ez nem csak úgy megy hogy küldik neked a pénzt te meg örülsz neki. Mert könnyen az adóhatóság célpontjává válhatsz.
2/3 anonim válasza:
Adószámot kell kérned a navtól a tevékenységhez, mivel adóköteles jövedelem származik belőle. Nem feltétlen kell cég, még lehet egyéni vállalkozói sem, de adószám igen, amit indokolt esetben adnak magánszemélynek is.
3/3 A kérdező kommentje:
Esetleg tudok ilyen jellegű weboldalt adni?Valamiféle nemzetközi kellene,hogy ne csak Magyarországra korlátolódjon.
2015. febr. 7. 14:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!