Szeretnék vásárolni egy telefont a jófogás.hu-ról utánvétellel, de tartok tőle, hogy átvág az eladó azaz pl. egy fél téglát küld el a dobozban. (? )
És én ezt csak akkor veszem észre, amikor elment a postás, és kifizettem a több mint 100. 000 Ft. T. Ilyenkor a pénzt visszatudom valahogyan hívatni?
Mert nem a lakcímét hanem egy posta címet adott csak meg ahová elküldi a posta a pénzt.
Előre is Köszönöm a válaszokat.
Figyelj Kérdező, akkor add meg a címed és én küldök neked csomagot 100000-ért. Én rendes, megbízható eladó vagyok, bízhatsz bennem. Sose küldenék fél téglát neked.
Ennyi pénzért ugyanis nálam már jár egy egész.
Tehetsz feljelentést a rendőrségen. Még meg is találják, aki csinálta. De mire mész vele? A pénzedet nem fogod visszakapni, hisz ha papíron nincs semmilyen jövedelme vagy vagyona, akkor cseszheted! Ez a lényeg!
De tényleg, ha ilyen ökör vagy, akkor vess magadra! Ha már van felesleges 100.000 Ft-ot egy h..lye telefonra, akkor ennyiért kapsz a telefonboltba is, ahol tuti nem vernek át és még garanciát is kapsz a telefonra!
Jogi forum polgari ugyek aprod csalas...
Itt tudsz majd panaszkodni! :-)
De a rendőrséget sem értem, hisz nekik az a dolguk, hogy az ilyeneket elkapják, nem?
Mégis mennyi esélyt láttok arra, hogy fognak vele foglalkozni, ha átver engemet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!