Szeretnék vásárolni egy telefont a jófogás.hu-ról utánvétellel, de tartok tőle, hogy átvág az eladó azaz pl. egy fél téglát küld el a dobozban. (? )
És én ezt csak akkor veszem észre, amikor elment a postás, és kifizettem a több mint 100. 000 Ft. T. Ilyenkor a pénzt visszatudom valahogyan hívatni?
Mert nem a lakcímét hanem egy posta címet adott csak meg ahová elküldi a posta a pénzt.
Előre is Köszönöm a válaszokat.
De nem előreutalásról van szó, hanem utánvételről.
Mert ha megérkezik a csomag én átveszem (kifizetem a pénzt) utána pl. 5 perc múlva kinyitom és megnézem ,hogy mi van benne és ha egy fél tégla lesz benne akkor a postára eltudok azzal menni, hogy átvágtak és szeretném visszahívatni a pénzt?
A posta kézbesít, rohadtul nem érdekli őket, hogy mi van a csomagban. Te akár egy téglát is rendelhettél, ezt ők honnan tudják.
Mit nem értesz, tizen leírták, hogy ez átverés.
sztem ne vegyél!!!
föleg ha ilyen árban van!!
vanank gsm ek,ahol vadiuj kartyafüggetlen telefonok vannak jó áron!
SOHA nem fog utánajárni az ilyeneknek a rendőrség, mondván aki hülye, megérdemli. Annyi ilyen eset volt már és még mindig nem tanul a birka nép.
Linkeld már be tényleg a hirdetést.
De megtörténhet az, hogy a rendőrség komolyan vesz és elkezdik keresni?
A hirdetést meg nem szeretnék linkelni, mert nem szeretnék ebből bajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!