Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Az lehetséges hogy amíg kapom...

Nojé kérdése:

Az lehetséges hogy amíg kapom az Árvaságit mellette nem kaphatok segélyt?

Figyelt kérdés
Ma voltam bent a munkanélküli irodában, és mondták hogy nem kapok segélyt, mert kapok az árvaságot, de mi ez a marhaság?

2015. okt. 21. 19:30
 1/8 anonim ***** válasza:
menj dolgozni.
2015. okt. 21. 19:41
 2/8 anonim ***** válasza:
Már ne is haragudj, de szerinted az árvasági mi?? Az is állami ellátás...
2015. okt. 21. 19:53
 3/8 A kérdező kommentje:

Nem rólam van szó hanem édesanyámról, és most dolgozta ki a belét 5 éven át egy szaros öregotthonba, úgy hogy még csak teljes körű munkaszerződése se volt hanem "közmunkásként" havi 50ezerért mosta a szart meg tette tisztába az öregeket... Eléggé megviselte ráfér egy kis pihenő. Emelett nem tartom korrektnek hogy az árvasági mellé nem jöhet segély... Havi ~ 28-30 Ezerből rohadt nehéz megélni (természetesen meg se lehet), és ha még szeretne dolgozni se tud elhelyezkedni mert nincs sehol munkahely..

Szóval ezzel a menj dolgoznival ne erőlködj légyszives:)

De hát mit vártam. Ez magyarország. Jöhetnek az újabb stadionok !

2015. okt. 21. 22:16
 4/8 anonim ***** válasza:

Édesanyád kapja az árvaságit, vagy mi van??

Ha utánad kapja, akkor te miért is ne mehetnél el dolgozni...?

2015. okt. 21. 23:00
 5/8 A kérdező kommentje:
En dolgozok, de mivel alberletben lakok a munkam miatt ezert en se nagyon tudom tamogatni..:) 30 ezerbol meg nem lehet megelni.
2015. okt. 23. 16:00
 6/8 anonim ***** válasza:
A sztorid sehogyan sem stimmel. Kamuzz ügyesebben.
2015. okt. 23. 21:56
 7/8 A kérdező kommentje:
Az kemeny, ugyan minek kamuznek? Mi nem hiheto abban hogy apum meghalt, anyum kapja az ozvegyit ami 30ezer es emelle semmi mas keresete nincs, nem kap munlanelkulit se, en meg elkoltoztem alberletbe es dolgozok:D Ez aztan tenyleg hihetetlen, mintha kamuznek barmivel elorebb lennek :D Gratulalok
2015. okt. 24. 12:10
 8/8 anonim ***** válasza:

Az árvaságit te kapod, nem anyukád, és ha felnőtt, dolgozó ember vagy, az bizony megszűnik.

Anyukád özvegyi nyugdíjat kap.

2015. okt. 24. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!