Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Szerintetek meg lehet élni...

Szerintetek meg lehet élni 94000 Ft. -ból egy egyedül élő nyugdíjasnak?

Figyelt kérdés
Anyósomnak 94000 a nyugdíja, és állandóan panaszkodik, hogy nincs pénze.
2015. okt. 19. 10:20
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
hát de nem egy random néniről van szó a szomszédból hanem a férjed anyja....különben meg valószínűleg a társaság hiányzik neki nem a pénz "hogy valaki foglalkozzon vele" azért panaszkodik
2015. okt. 19. 14:17
 22/24 A kérdező kommentje:
12: 31 válszoló ! Miért ne volna jogom? A felesége vagyok és a 3 gyermeke anyja. Maradjon ő itthon a gyerekekkel, meg nézném én meddig bírná. Ha egy nő otthon van 3 gyerekkel az nem azt jelenti, hogy nem csinál semmit. Hidd el, szívesen mennék dolgozni, és fogok is. Ha egy nő otthon van a gyerekekkel, az már csak egy ingyenélő igaz???????
2015. okt. 20. 09:47
 23/24 A kérdező kommentje:
Minden nap megy hozzá valaki, na meg amikor mi is elmegyünk, nagyon nehéz kifogni, hogy otthon legyen. Vagy a szomszédba van, vagy vásárolni. Van egy németben élő rokona, és rendszeresen beszélnek skypon. Szokott nekik is panaszkodni, azok meg küldik neki a 100 eurókat. Anyósom mondta is nekem, hogy panaszkodott már egy kicsit, hátha küldenek neki pénzt.
2015. okt. 20. 11:47
 24/24 anonim ***** válasza:
Megértettük kérdező, hogy milyen szemét kétszínű az anyósod.
2015. okt. 20. 11:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!