Tegyük fel hogy nyertem a lotton. Mennyiért tudnám megvenni Grenedát? Vagy valamilyen más szigetett amin államot alapithatok? ( királyságot )?
Figyelt kérdés
2015. okt. 18. 00:34
1/6 anonim válasza:
Először is Grenada, nem Greneda. Ma az ötöslottó még kétmilliárd sem volt. Ennyiből még egy luxuskastély is alig jön ki, nem még egy komplett állam.
2/6 anonim válasza:
Nem fogsz tudni így, semmit se alapítani és a lottó nyeremény csekély lenne rá szerintem. Dollár milliárdokban számolj és ez csak egy bérlés talán az adott államtól vagy vásárlás, ha tényleg olyan sok pénzed van és nem szeretjük a műveletlen királyokat :D és kezdődne a trónok harca
3/6 anonim válasza:
Azt vágod, hogy Grenada egy állam, nem sziget? A gyerekes fejedben szerinted kinek van joga eladni egy államot? Ha meg is történne, hogyan akadályozod meg, hogy a lakósok lázadjanak ellened? Szerinted mennyi pénzből kapnál annyi zsoldost, amivel fenn tudnád tartani a királyságod (lol?)?
4/6 anonim válasza:
Egyébként érdekes olvasnivaló itt: [link]
A lényeg: a létező összes szigetet valamelyik állam már magáénak tartja, és te nem kiálthatod ki csak úgy a függetlenséget, az ilyen dolgok súlyosan sértenék az illető állam presztízsét, órákon belül eltávolítanának onnan békésen. :)
5/6 anonim válasza:
szigetett netten? :-)
Az jaó lene, mi, töki?!
6/6 anonim válasza:
Szigetet?
Beszűkült, proli magyar gondolkozás.
Én telket vennék a Marson, vagy a Holdon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!