Ti mennyi pénzt költöttök magatokra a gyerekek mellett? Az alábbi kiadás szerinted sok vagy kevés?
Figyelt kérdés
Fodrász havonta 3000 ft, műköröm 3500 ft, ruhavasarlas, cipővasarlas havonta 50000-60000 ft, arcapolo szerek 30000 ft 3 havonta, parfumok félévente 30000 ft. Ez soknak vagy kevésnek számit két gyerek mellett?2015. okt. 17. 16:16
11/17 anonim válasza:
Hova jársz fodrászhoz, hogy csak 3ezer? Nem elírtad?
12/17 anonim válasza:
Kedves 39%-os,mindenki előtt ott a lehetőség,hogy kitörjön,én is megtettem,ezért még dupla ennyit is költhetnék csak magamra,mint a kérdező.Teljesen oké,ha megtehetitek,miért ne?Egy normális igazi parfüm,ami nem piacos vizezett vacak,20-30 ezernél kezdődik.Egy,normális,nem kínai cipő,szintén 20 ezer.Tehát ez még nem is sok,amiket írtál.Nekem műkörmöm van egyedül,minden más szépészeti dolgot magambak csinálok a szakmáimból adódóan,de az alapanyagok is drágák.Nem tescós,meg rossmannos hidratálóim vannak.Megtehetem,hogy a minőséget vegyem.Sajnálom,ha ez az irigyeknek nem tetszik,de én ettől mem fogom magam rosszabbul érezni.Te se tedd!:)
13/17 anonim válasza:
Nem egészen értem, mi volt a célod a kérdés kiírásával. Sokallod vagy kevesled? :D
14/17 anonim válasza:
Kozmetikus havonta 3500 ft, néha masszőr, ez alkalmanként 5000 (2-3 havonta járok), fitnesz bérlet havonta 8000 ft, 2 havonta szempillaspirál 3500. Arckrém évente 8000, félévente valami sminktermék, de pl alapozót, púdert évente egyszer veszek csak, a kettő együtt 5000 körül szokott lenni, mert mindig kifogom glamour napokon. Ruhát, cipőt relatíve ritkán veszek, nem teljesen azért, mert nem telik rá, inkább csak nem szeretek ilyesmiket vásárolni. Minden évszak elején frissítek valamit a ruhatáramon, mindig van egy elegánsabb, meg egy kényelmesebb cipőm, egy pakolós és egy kisebb táskám, 1-1 kabát. De ezt úgy kell elképzelni, hogy ha tavaly elkopott az őszi csini cipőm, akkor idén veszek másikat, de ha jó, akkor nem. Most pl nem vettem semmit egy kabáton kívül, de az tényleg kellett. Hát kb ennyi... Parfümöt nem használok, fodrászhoz meg félévente megyek, ez is olyan 3-4000 szokott lenni.
15/17 anonim válasza:
Kozmetikus, szolárium, fitnesz bérlet, masszázs ezekre nem költesz? A fodrászod olcsó. A többi szerintem sok, de Te tudod , ha kell vedd meg azokat is.
16/17 anonim válasza:
A férjed biztos nagyon örülhet hogy költöd magadra havonta a százezreket, ő meg dolgozhat :)
17/17 anonim válasza:
Mi van irigy kutyák, rosszul esik, hogy vannak Magyarországon, akik veletek ellentétben vitték is valamire az életben? Nem mindenkinek kell adót csalnia ahhoz, hogy ilyen életet éljen, elég csak egy jó végzettség és némi nyelvtudás. Persze tudom, ebben az országban minden munkanélkülinek van 3 diplomája meg 8 felsőfokú nyelvvizsgája... Csodálatos példái vagytok a dögöljön meg a szomszéd tehene mentalitásnak. Az utolsó hozzászólást meg nem is minősíteném, azért mert te nő létedre eltartatod magad a férjeddel, még nem biztos, hogy más nő is otthon tengeti mindennapjait. Így a 21. században nem ritka, ha egy nő dolgozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!