Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Van a jofogasnak alternatívája?

Van a jofogasnak alternatívája?

Figyelt kérdés
Van jelenleg ingyenes apróhirdetési oldal, ahol érdemes hirdetni/keresni?

2015. okt. 16. 22:07
 1/5 anonim ***** válasza:
61%

Eléggé jön fel a [link]

Én ezt használnám a helyedben.

2015. okt. 16. 22:19
 2/5 anonim ***** válasza:
66%

Nextapró?

Ne röhögtess!

0 látogatottságom van több árumnál, amik a jófogáson is fenn vannak, jófogáson 50-209-en nézték meg ugyanazt!

2015. okt. 17. 07:35
 3/5 anonim ***** válasza:
73%

Másodiknak:

És meg is vették vagy csak nézegették?

Nem igazán mindegy, mert komolytalan "érdeklődőből" van bőven a Jófogáson, viszont a Nextaprón nekem az a kevés érdeklődő is aki volt, mind vásárló is lett.

Ha a hozzáállás olyan, hogy a többi apróhirdetőoldalra nem érdemes feltenni a hirdetést, akkor látogatóból is kevesebb lesz, ez egy ilyen ördögi kör.

Tapasztalataim alapján szerintem érdemes bizalmat előlegezni a Nextaprónak, technikailag nagyságrendekkel korszerűbb és ügyfélközpontúbb a fejlesztők hozzáállása a jófogáshoz képest.

2015. okt. 17. 21:40
 4/5 A kérdező kommentje:

köszi

a jofogas az úgy szar ahogy van.

az olx minden ismerősöm szerint sokkal jobb volt, de hát ezt dobta a gép...

Már várom, hogy kinőjön magából valami noname díjmentes apróhirdetési oldal...

Még meggondolom, lehet hogy feltolok a nextapróra pár tudat hirdetést.

2015. okt. 18. 01:02
 5/5 anonim ***** válasza:
64%

Én jobban szerettem a jófogást, míg kettő volt, de mióta egybeolvadt egy rakás szar. Kezdve azzal, hogy nem bírnak el ennyi felhasználót folyton lassú, kifagy, hibaüzenet, ami főleg jó, mikor beírod a szöveget, feltöltöd a képeket meg mindent, aztán hoppá, bocsesz, hiba van, kezd újra. ÖTSZÖR IS! Örökké valóság, míg beölt, a postaláda hol jó, hol nem.

Ráaádsul még megújítani se lehet a hirdetést csak pénzért stb. Komolyan, mivel úgy vannak vele, hogy nincs konkurencia, ezért egy rakás szart adnak mostmár jó drágán.

Érdemes más hirdetési oldalakra is feltenni a terméket, enni nem kér, ingyen van, a jófogás is felfutott valahonnan.

2015. okt. 18. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!