Visszakaphatom a pénzem?
Figyelt kérdés
sziasztok!Vásároltam egy nagyon drága mobiltelefont egy apróhirdetés oldalon.Emailen keresztül lebeszéltük a dolgokat a lánnyal..Átutaltam a pénzt xy nevű férfinek.100 ezer feletti összeget :/De a telefon nem jött meg és mint kiderült a srác átadta személyesen valakinek a telefont.A lényeg hogy srác eladta a telefonját valakinek aki átutalta/utaltatta velem/ neki a pénzt majd mégis személyesen vette át a terméket! Remélem érthetően írtam le..a kérdés az lesz e belőle valami vagy buktam a pénzt2015. okt. 16. 15:47
11/17 A kérdező kommentje:
hát ő az ország másik felén van:)
2015. okt. 16. 16:19
12/17 A kérdező kommentje:
elképesztő hogy a rendőrség nem foglalkozna vele feljelentés esetén
2015. okt. 16. 16:22
13/17 anonim válasza:
inkább az elképesztő, hogy van ilyen buta ember mint te...
14/17 anonim válasza:
Persze, hogy tehetsz feljelentést a rendőrségen. Az megint más tészta, hogy a pénzed visszakapod-e.
15/17 anonim válasza:
Feljelentést persze tehetsz, érni semmit sem fogsz vele.
A pénzed buktad - tanulj belőle.
Ilyet nem szabad csinálni, előre csak hivatalos webáruháznak fizetünk (Amazon, bookline, stb.), idegennek NEM! Főleg nem úgy, hogy levelezünk egy lánnyal, fizetünk egy fiúnak, aki az ángyom-bingyoma a nem tudom kinek... NEM!!
16/17 anonim válasza:
Őszintén szólva én is jobban örülök, ha a rendőrség a tényleges bűnüldözéssel foglalkozik ilyen hülyeségek helyett. Örülj, hogy csak ennyivel vertek át, legközelebb gondold át, hogy kinek utalsz és mit.
17/17 anonim válasza:
Nyilván van értelme a feljelentésnek. Főleg, hogy minden adata ismert az utalás miatt. Egyébként a banknál is lehet segítséget kérni és visszaélés esetében tudnak segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!