Csgolounge nem adja meg a nyert skinjeimet?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Néha szoktam rakni csgo meccsekre csgoloungen és általában a nagyobb százalék számosra rakok. Amikor felrakok pl egy 36 centes ak elite buildet és azt írja ki hogy pontention reward: $0.11
Ez a 11 cent az lenne amit pluszba nyerek az ak elite builden kívül? Mert amikor raktam a meccsekre akkor nyertem is és kapnom is kellett volna egy potentional reward of 0.11 et, de nem kaptam semmit csak visszakaptam az ak elite buildemet. Ez hogy van? Lehet higy nagyon bénán írtam le, ha nem érted szólj nyugodtan hogy melyik részét nem érted és megpróbálom elmagyarázni
2015. okt. 15. 00:10
1/4 anonim válasza:
Azért kaptad vissza mert gondolom a csapatnak a százaléka fentebb ment, és csak a te fegyveredet adta vissza.
2/4 A kérdező kommentje:
De attól még ugyanúgy maradt plusz cent ami 4 cent fölött van visszajáróként amit nyernék
2015. okt. 15. 23:30
3/4 anonim válasza:
Nincs ebben semmi meglepő, hidd el. Az 1€ alatti fogadásoknál ez igen gyakori, főleg az esélyesebb csapat megtétele során, hogy egyszerűen nem fizet. Ennek az az oka hogy olyan alacsony a nyereményed hogy neked szimplán már nem jut skin az elosztásnál. Ugyanis mindig azokkal kezdi a kifizetést akik többet kockáztattak. Tehát az a megoldás hogy nagyobb értékben kell fogadnod, legalább annyira hogy a várható nyereményed 0,30-0,40€ körül legyen ill. tegyél a kevésbé esélyes csapatra. Remélem segíthettem.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi :D EZ skins EZ life ot nem szeretem annyira sok vele a rossz emlékem :/ vesztettem vele egész sokat mert yolo... Megtanultam a leckémet xD
2015. okt. 16. 19:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!