Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem kapok semmit Csgolou...

The_Stellt kérdése:

Miért nem kapok semmit Csgolounge.com-on?

Figyelt kérdés
Felteszek pár skint egy meccsre és nyer is a csapat amire fogadtam. De csak azokat a skineket kapom vissza amiket feltettem. Nyeremény nincs? Vagy túl kis értékű skint tettem fel?

2015. aug. 20. 20:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Hányszor írod még ki?
2015. aug. 20. 23:32
 2/4 A kérdező kommentje:
Miről beszélsz? Most írtam ki először, és legalább segíthetnél is egy kicsit ahelyett hogy ilyen gyökérségeket irogatsz!
2015. aug. 21. 21:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Fogalmam sincs mivel velem is ugyanez történt pár napja. Talán túl kis értékben fogadtál, meglehet. Legalább is ha az esélyesebb csapatra fogadtál és csupán pár cent értékben akkor biztos. Viszont én egy 50-50 meccsen fogadtam egy 0,25€ értékű skinnel és ugyanúgy nem kaptam semmit.
2015. aug. 22. 14:30
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen túl kis értékű a feltett skin, hanem a várható nyereség túl kevés. Benne is van az oldal szabályzatában, hogy asszem 0,3 euro alatt vagy kapsz vagy nem.
2015. aug. 24. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!