Csgolounge nem nyertem semmit? Fordításhoz segítség!
Csgolounge oldalon fogadtam és 0.17 € hasznot írt. Nyert a csapatom de nem kaptam semmit. Ki szerettem volna googlezni hogy mi a teendő de csak angol oldalakat találtam, és mivel németet tanulok sajnos semmit sem értek belőle. :/ Ezért valaki elmondaná magyarul az alábbi szőveget:
If you picked bad news first... good job!
If you picked good news first... awkward.
Bad news:
Due to an influx of users at CSGOLounge we seem to be running out of inventory space in our bots! This means not all of you will be able to get your bets in... because there just simply isn't enough space for all the bets!
Good news:
We've got over 1500000+ slots that will be added in roughly two weeks! We're just waiting on steam restriction, etc
So, try get your bets in as early as possible to avoid disappointment.
And please be patient if you don't manage to :)
Thanks,
CSGOL Staff.
Nagyvonalakban is elég a válasz!
Előre is köszönöm!!!
Arrol van szo, hogy nincs elegendo tarhelyuk, aminek kovetkezteben nem mindenki tudja megkapni a hasznot, mert csak szimplan nincs eleg hely az osszes fogadasnak.
A kovetkezo meg arrol szol, hogy 1500000+ hely lesz hozzaadva durvan 2 heten belul.
A vegen meg az van, hogy probald megszerezni a beteket amilyen hamar csak lehet, hogy elkeruld a csalodottsagot, es kernek arra, hogy legy turelmes ha nem sikerul. Nem szo szerint forditottam, de ez a lenyeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!