Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ti vásároltatok már értékelés...

Ti vásároltatok már értékelés nélküli eladótól ebayen?

Figyelt kérdés

Én eléggé tartok tőle, de van egy télikabát ami nagyon tetszik a képen. Alin 30 euró körül van, ebayen 10 dollár alatt. Ez miért lehet? Ráadásul csak olyan eladóknál találtam meg , akiknek nincs még értékelése . Ez elég furcsa nekem. Átverés, vagy ezzel próbálnak minél több vevőt, és pozitív értékeléseket begyűjteni? Nem tudom... Alin se találtam a kabiról értékeléseket.

Bocsi, ha hülyeséget kérdezek, kezdő ebayes vagyok.

2015. okt. 13. 15:28
 1/5 anonim ***** válasza:

Bírom ezt az értékelés nélküli eladótól ne vásároljunk szlogent ebayen meg vaterán is!

Bazinga

Ha nem vásárolsz tőle, hogyan lesznek neki pozitív értékelései?!

2015. okt. 13. 20:00
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen, de fura picit. Megtaláltam azt a kabit egy másik eladónál szintén gyanúsan olcsón, és ketten adtak negatívot neki, és odaírták, hogy fake listing.... Ez mi? Hogyan lehet ez kamu? Úgy tudom, hogy az ebay visszatartja a pénzt a friss, értékelés nélküli eladóknál, amíg a vevő nem igazolja vissza, hogy ok. Akkor meg mi éttzelme, ha úgyis visszaírják az utalást?
2015. okt. 13. 20:22
 3/5 anonim válasza:
Nem rendeltem és jól tettem! Ugyanis egy hónapja én is egy gyönyörű télikabátot néztem ki, ingyenes szállítással elképesztően olcsó volt kínából. Nem volt még értékelése. Múlt héten néztem meg, senkinek sem küldött árut, mindenkit átvert. Esetleg priviben elküldenéd a linket?
2015. okt. 14. 21:45
 4/5 anonim ***** válasza:
0%

ertekeles nelkuli elado?

olyan nincs,

valamilyen ertekelese kell legyen

en peldaul mar evek ota ebayeztem mint vasarlo es volt vagy 100 pozitiv ertekelesem, hiszen vasarlokent nehez negativot kapni

aztan egyszercsak elkezdtem ebayen arulni ezt-azt es csorogtak szepen lassan befele a pozitiv ertekelesek

de olyan akinek 0 ertekelese van az nem arulhat, minimum azt hiszem 10 vasarlasnak kell lennie kulonben a kutya nem bizik meg benne

ha kezdo vagy akkor melegen ajanlom a Gugli bacsi altal mutatott talalatokat az "ebay hasznalat" keresoszavakra, szep szines kepes magyarazatokkal!

pozitiv ertekelest ingyenes postakoltseggel es 3 forintos muanyag fulbevalokkal szoktak begyujteni...

2015. okt. 14. 23:52
 5/5 A kérdező kommentje:

Rosszul fogalmaztam, eladóként nincs értékelése. Amúgy vevőként 100% pozitív.

Olvastam sokat az ebayről, azért nem értem, hogy hogy lehet olyan, hogy kamu cuccot tölt fel, mert ha én mint vevő nem kapom meg, akkor úgyis visszautalják az árát, és a friss eladóknak is visszatartja asszem 21 napig az ebay a pénzt? Ha úgyse lesz az övé a pénz, akkor mi értelme?

Itt a kabát:

[link]

Több helyen fent van ilyesmi árban, egyet linkeltem be.

2015. okt. 15. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!