Rendelés Aliexpressről?
Aliexpressen kinéztem néhány dolgot, de semmi telefon, vagy ilyesmi, csak pár dolláros cuccok, a legkomolyabb egy onesize pulcsi asszem 6 dolcsiért. Az lenne a kérdés, hogy nektek az ilyen kis tételek mindig megérkeztek? Illetve, jó minőségűek voltak? (nyilván,egy dolcsiért nem várok sokat, de nem is
is szeretném kidobni a pénzem az ablakon.)
Köszi a válaszokat előre is! :) (viccesek kíméljetek :D)
Egy dolláros dolgokat még ebayről rendeltem, az szépen meg is jött, a minőséggel sem volt probléma, persze olcsó bizsu volt, de nem esett szét, csak én hagytam el :D
Aliról úgy rendelj, hogy nézd meg az eladó értékelését, ha 100% körül mozog, az jó, illetve a termék visszajelzéseit. Szoktak képeket is feltölteni a csomagról, amit kézhez kaptak, az gyakran eltér attól, amivel hirdetik a terméket.
Nekem eddig minden problémamentes hazaért, bár én is csak 10 dollár alatt rendeltem.
A One Size-okkal viszont vigyazz,az az itteni S/M-nek felel meg, nem biztos, hogy passzolni fog. Illetve a pulcsi minősége is kérdéses lesz ennyi pénzért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!