Tudtok még álláshirdető portálokat a jófogas-hu-n kívül?
Figyelt kérdés
Eddig csak két munkahelyem volt, így ebből a szempontból kezdő munkakeresőnek számítok. Én nem találtam rendszeresen megjelenő munkahirdetésekkel foglalkozó álláshirdető portált, pedig ott elég gyér a választék.2015. okt. 12. 11:22
1/10 anonim válasza:
Regisztrálj Linkedin-re, ha még nem tetted meg.
2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat.
Megnéztem a honlapot. Van ennek állásközvetítő szerepe?
2015. okt. 12. 11:36
3/10 anonim válasza:
Van, fejvadászok folyamatosan bújják és ajánlatokkal zaklatják az embert.
4/10 anonim válasza:
profession.hu, workania, jobline, jobinfo, Facebook-on Szárnyas Fejvadász.
5/10 anonim válasza:
hát én már régóta fent vagyok a linkedin-n de engem még senki nem keresett meg (mielőtt még.. diplomás, doktori fokozatos vagyok)
6/10 anonim válasza:
Én meg napi szinten sok sok embert keresek meg ott :)
7/10 anonim válasza:
Engem gyakran keresnek, pedig doktori fokozatom sincs.
8/10 anonim válasza:
"diplomás, doktori fokozatos vagyok"
Na most b*szhatja a fejvadász a maga filozófia doktoriját, ha tervezőmérnököt keres a Boschhoz.
Teccikérteni?
9/10 anonim válasza:
hát k.rvára nem filozófiából doktoráltam de még csak nem is társadalomtudományokból
10/10 anonim válasza:
Nem lehet, hogy egyéb, nem túl keresett szakon doktoráltál, esetleg hiányos a profilod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!