Mennyit kérjek el egy rajzért (bővebben lent)?
Figyelt kérdés
Megkértek, hogy készítsek el három rajzot A/2-es vagy A/3-as méretben (még nincs konkretizálva, mekkorában szeretné). Gyakorlatilag egészalakos grafit rajzok rendesen kidolgozva, stb. Még sosem rajzoltam pénzért, úgyhogy érdeklődnék (elsősorban azoktól, akik már csináltak/csinálnak ilyet), hogy mekkora összeget kérhetnék el? Nem akarok pofátlanul sokat kérni, de nyilván áron alul sem. Tudom, "annyit, amennyiért nekem megéri", "anyagköltség meg idő", de mégis, alkotóként mennyit kérnétek, illetve vevőként mennyit adnátok rajzokért?2015. okt. 8. 15:53
2/2 anonim válasza:
Én ugyan nem papíron, hanem gépen, de grafikai munkákért 6.000 Ft + áfát számolok óránként. Ezzel ár szempontjából a középmezőny olcsóbbik felében vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!