Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A PayPal nem küldi el az...

Arnikaa99 kérdése:

A PayPal nem küldi el az email megerősítő levelet! Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nos az a gondom adódott, hogy nem tudok Steam-en vásárolni, mert Maestro kártyám van amit természetesen nem támogat a steam. DE semmi baj (gondoltam) mert csináltam egy PayPal-t amihez hozzácsatoltam a kártyám és már vásároltam is a PayPal-ommal más oldalakon (pl. Blizzard) De a Steam-en továbbra sem tudok. Utána olvastam és kiderült, h ha a Steamen PayPal-al akarok vásárolni akkor a pénzemnek a PayPal számlámon kell lennie nem magán a kártyámon. Na akkor mondom átteszzük a pénzt a PayPal-ra, DE nem jó. Mikor rányomok a Top Up Account Instantly-ra be kell lépni, de nem tudok mert azt írja, hogy (idézem): ,,This email is not yet confirmed. Please log into paypal.com and click the Confirm email address link on the Account Overview page." Azaz az eail-om nincs megerősítve. Semmi gond "nyugalom, mély levegő" akkor erősítsük meg az eailemet. A főoldalon (a paypal-om főoldalán) ott is van, hogy ,,Confirm email address" rányomok megyek az emailemre éééés semmi. Nem jön semi email. Nem tudom, hogy én vagyok hülye és csinálok valamit rosszul vagy tényleg nem kóser valami, mert működnie kellene. Ha valaki egy kicsit is kompetens a témában megtenné, hogy segít nekem? Előre is köszönöm!

#PayPalkáosz
2015. okt. 6. 21:58
 1/3 anonim ***** válasza:
Spam-ek között nézted már?
2015. okt. 6. 22:00
 2/3 anonim ***** válasza:
Illetve azt is megnézném, hogy nincs-e elgépelve a cím, és folyamatosan rossz címre küldi a megerősítést.
2015. okt. 7. 08:06
 3/3 A kérdező kommentje:
Nos időközben megoldódott, segítséget kaptam az egyik barátomtól. Nem a spam levelek között volt, hanem újra kellett küldeni egy biztonsági kódot. Azért köszönöm annak aki megpróbált segíteni :)
2015. okt. 9. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!