PayPal-es megerősítő kód hol van OTP Direkt bankban?
Figyelt kérdés
Üdv,
Meg kell erősítenem a bankkártyámat a PayPal-en és megtaláltam a 400 Forintos zárolást az OTP Direkten,de nem találom a megjegyzés menüt ahol a kódnak kéne lennie.
Kérem segítsen valaki,még nem vagyok járatos az OTP Direkt kezelőfelületén.Köszönöm.
2012. nov. 3. 20:10
1/11 anonim válasza:
A számlatörténetben találod meg. A megjegyzés rovatban lesz egy 4 jegyű kód. Viszont a bank lehet, hogy csak később dolgozza fel (hiába vonták le), úgyhogy ha még nincs a számlatörténetben, várnod kell 1-2 napot.
2/11 A kérdező kommentje:
4 napja történt,már zárolták a 400 Forintot,de még nincs a számlatörténetben.Akkor várjak még?
2012. nov. 3. 20:22
3/11 anonim válasza:
munkaszuneti nap volt... az egy dolog , hogy kulfoldon nem, de a magyarbank nem tudja igy teljesiteni. mellesleg igen az elso hsz jol mondja.
4/11 angelika4 válasza:
Szia bocsi de ez nem ide vonatkozik, nekem az a problémám, hogy mivel OTP-s vagyok és 2soros a bakszámla számom nem 3 ezért nem akarja elfogadni a bankszámlaszámom mit lehet vele csinálni?:S Nem tudja valaki???
5/11 anonim válasza:
utolso 7 szam nulla az OTP nel, csak ezt szinte soha nem irjak ki.
7/11 angelika4 válasza:
Kérjük, adjon meg egy érvényes hitelkártyát vagy betéti kártya száma.
Ezt írja ki... Az probléma lehet, hogy nincs rajta annyi pénz amennyit leakar vonni??
8/11 anonim válasza:
pfff mert a krartyaszama kell es nem a szamlaszam... iistenem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!