Lehetséges ma olyan "kamatozó betétet", csinálni pl. bankban ami deviza alapú, pl. dollár és uyganúgy kamatozik mint pl. a CIB malacpersely számla?
Figyelt kérdés
2012. okt. 26. 18:59
1/8 anonim válasza:
Milyen a CIB malacpersely, hogy kamatozik?
Természetesen vezethetsz akármelyik banknál deviza alapú folyószámlát, és fog is valamennyit kamatozni, bár egyáltalán nem sokat.. devizában ilyen 0.5%okat szokott évente... minusz kezelési költségek, adók.. abból nem lesz meggazdagodás :D
2/8 A kérdező kommentje:
értem :(
2012. okt. 26. 19:17
3/8 A kérdező kommentje:
6,5%-os a kamat náluk erre am...
2012. okt. 26. 19:17
4/8 anonim válasza:
6.5% csak forintra.
Euróra, dollárra külföldön se nagyon adnak sehol 1%-nál többet. Évente..
5/8 A kérdező kommentje:
pff az szép... azt hittme a banim alapkamat midnehol 7% körül van bármiylen pénznemben a világon
2012. okt. 26. 20:02
6/8 kapo1588 válasza:
a cib malacpersely az 7.5 %...
és devizánál lekötésre szoktak nagyon max 4 % adni de akkor már betétgyűjtés van:)
7/8 A kérdező kommentje:
betétgyűjtés??
2012. okt. 27. 21:55
8/8 anonim válasza:
betétgyűjtés = amikor nagyon kell a banknak a pénz.
nem jellemző.. én amikor 1 éve kerestem, a legmagasabb euróra 1.25% volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!