Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Miért kell mindig fizetnem a...

Miért kell mindig fizetnem a postásnak?

Figyelt kérdés

Gyakran rendelek Japánból, és azt szeretném tudni, miután kifizettem a postát minek kell fizetnem a postásnak ?

Úgy értem hogy rendeltünk kb 15-17 ezerbe és ki kellet a postásnak fizetni kb.3 ezer ft-ot (1000 din mivel Szerbiai vagyok.) Azt hittem hogy vám mivel fel volt bontva, és a posta zárta le a postai ragasztóval.

De tévedtem, ismét rendelek kb 1100 dinárba az is kb 3000 ft körül lehet,és ismételten fizetnem kellet. Igaz most 100 dinárt azaz 2-3 száz forint, és most nemvolt felbontva. Szerencsére ! A postás nem tudot választ adni, viszont érdekelne veletek volt e már ilyen ,és miért van ez .

2015. okt. 5. 10:53
 1/6 anonim ***** válasza:

A szállítási költség nem lehet?

termék ára + szállítási költség

ebből a termék ára az eladónak megy, a szállítási költség meg a póstának (póstásnak?)

2015. okt. 5. 11:51
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem . Azt kifizettem a bankártyával. a posta a SAL a legolcsóbb leisvonták azt az 1500-700 ft nyi pénzt.
2015. okt. 5. 13:38
 3/6 anonim ***** válasza:
ezesetben nem tudom, jatt?
2015. okt. 5. 13:43
 4/6 anonim ***** válasza:
Vámeljárási díj?
2015. okt. 7. 17:52
 5/6 A kérdező kommentje:
Lehet de 3000 ft os cucra O_O
2015. okt. 11. 09:12
 6/6 anonim ***** válasza:
igen
2015. okt. 14. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!