Eladható egy számlás előfizetés készülékkel együtt, melyen 2017 májusáig hűségidő van?
Ez nem hirdetés és nem a reklám helye!
Amit tudni kell, hogy májusban 2 év hűségidő fejében váltottam előfizetéses tarifacsomagot és 0 forintért elhoztam egy új készüléket. 7500 Ft a havidíj, 500 MB internet, hálózaton kívül 180 perc ingyen hívható. Előtte djuice-os voltam, közel ennyit fizettem internet nélkül. Jó választásnak tűnt, aztán...
Lett egy céges telefonom amit ingyenesen használhatok, így a saját számom fenntartása már inkább csak teher. A kérdés, hogy eladható lenne, vagyis megvenné ezt magánszemély? Van egy egyszeri cirka 4500 forintos átírási díja amit kifizetek, csak a fölösleges kiadástól szabaduljak meg.
Kb. 45.000 HUF lenne a kötbér felmondás esetén, második lépésként ez jön, még ezzel is jobban járok.
Segítségeteket, ötleteiteket előre is köszi.
Köszi a válaszokat.
A készülékkel együtt terveztem odaadni. Valóban az egyetlen előnye a rövidebb hűségidő. Ha más nem, mondjuk fizetnék kápéban a vásárláskor egy vagy két havi díjat. Ha megmarad, amúgy is fizetném és még így is jobban járok, mint a kötbérrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!