Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Eladható egy számlás előfizeté...

Eladható egy számlás előfizetés készülékkel együtt, melyen 2017 májusáig hűségidő van?

Figyelt kérdés

Ez nem hirdetés és nem a reklám helye!

Amit tudni kell, hogy májusban 2 év hűségidő fejében váltottam előfizetéses tarifacsomagot és 0 forintért elhoztam egy új készüléket. 7500 Ft a havidíj, 500 MB internet, hálózaton kívül 180 perc ingyen hívható. Előtte djuice-os voltam, közel ennyit fizettem internet nélkül. Jó választásnak tűnt, aztán...

Lett egy céges telefonom amit ingyenesen használhatok, így a saját számom fenntartása már inkább csak teher. A kérdés, hogy eladható lenne, vagyis megvenné ezt magánszemély? Van egy egyszeri cirka 4500 forintos átírási díja amit kifizetek, csak a fölösleges kiadástól szabaduljak meg.

Kb. 45.000 HUF lenne a kötbér felmondás esetén, második lépésként ez jön, még ezzel is jobban járok.

Segítségeteket, ötleteiteket előre is köszi.

2015. okt. 3. 13:36
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen, átadható csak meg kell találnod, hogy kinek, illetve ilyenkor neked kell fizetni a "vevőnek", hogy neki megérje a dolog.
2015. okt. 3. 14:23
 2/3 Koplárovics Béci ***** válasza:
Nem hiszem, hogy megérné. Ha valaki bemegy a boltba, kb ugyanezekkel a feltételekkel ugyanúgy el tud hozni egy új készüléket. Az egyetlen előnye az előfizetésed átvételéne a kb 5 hónappal rövidebb hűség, viszont a hátránya (ha egyáltalán tervezed odaadni!) az 5 hónapos használt készülék (legyen az akár gyárinak megfelelő állapotban is).
2015. okt. 3. 14:26
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

A készülékkel együtt terveztem odaadni. Valóban az egyetlen előnye a rövidebb hűségidő. Ha más nem, mondjuk fizetnék kápéban a vásárláskor egy vagy két havi díjat. Ha megmarad, amúgy is fizetném és még így is jobban járok, mint a kötbérrel.

2015. okt. 3. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!