Hol lehet fazonarany áron eladni?
Sajnos a felvásárolóhelyek nagy része a bevitt arany ékszert törtarany árban veszi meg.
Ez 14 karátos aranynál kb. 5800,-Ft.
a rákóczi gold-ot tényleg kerülje el mindenki!
egy mocskos lehúzós cigány a tulajdonosa!!
Hihetetlen, ma mind a két üzletet bepróbáltam tört arany eladására, persze tisztában voltam a súllyal is ami 14,41 gramm volt és a karáttal is ami 14, de nem mondtam semmi infót, csak arra voltam kíváncsi hogy mennyit ajánlanak érte.
A Rákóczi goldnál kb 35 percet kellett várni a főnökre amíg valami zakkant lökte a sódert, utána megjött, lemérte előttem egy digitális mérlegen az aranyat ami kb 9,3 grammot nyomott, ezután egy 5 másodperces fejszámolás után az arany vizsgálata nélkül rábökte, hogy ad érte 70 ezret. Mondtam neki hogy ez kevésnek tűnik és lecsekkolok egy másik helyet is. Erre ledobálta az aranyat a mérlegről az asztalra és nekem esett, hogy akkor húzzál innen és add el az aranyadat 6000ért. (Ő egyébként 7500/ gramm vásárolta volna. Persze a mérleggel volt egy kis baj). Kérdeztem tőle, hogy ebben mi a baj, hogy megszeretném nézetni mással? Erre: nem érdekel az aranyad menjél innen.
A Blahán a fent említett üzletben nem volt becsüs ezért egy nő telefonon lefényképezte az árut és elküldte a becsüsnek. Kérdés áradat közben (Mennyi az arany súlya? hol jártam már vele? Mennyiért akarom eladni? Mennyit kínáltak már érte másik helyen, stb) A Válaszom az volt hogy 90 ezer Ft már ajánlottak érte. Egy perc múlva, csörög a telefon és a becsüs azt mondja az eladónak, hogy nem fogja megvenni az aranyamat mert nem ér 90 ezret se és azt tanácsolja hogy menjek vissza arra helyre ahol kaptam a ezt az ajánlatot.
A Colusseum aranyháznál nagyon korrekt volt a hölgy, rögtön bevizsgálta az árut és elmondta miszerint van meghatározva az ár és náluk a mérleg is jó volt de ők kb az ár alatt vannak 3-400 ft-al
Ezután Bementem a West end-be és 3-4 ékszer üzletet bepróbáltam és kivétel nélkül rendes vizsgálatnak vetették volna alá az ékszert és a mérleg is jó volt ezeken a helyek. Végül itt az egyik üzletben eladtam a 14 karátos és 14.41 grammos aranyat amiért 95600 Ft körül kaptam.
MINDENKI MESSZIRŐL KERÜLJE EL A FENT EMLÍTETT KÉT ÜZLETET.
Az egyik helyen 25.000 Ft al akartak átvágni a másikon meg látták, hogy nem tudnak átvágni és elküldtek.
Üdv,
Az oktogon goldot mindenki kerülje el!
( [link]
Csupán 10 ezerrel próbáltak átverni ma...
Bevittem 17.5gramm aranyat és 100.000ft-ot akartak érte adni úgy, hogy 6250/gramm náluk a törtarany ára...
(6250x17.5=109.375)
Gondolom a súllyal csalnak...
Ráadásul az oldalukon 7400ft-ot írnak a 14k-s arany ár grammjának...
Szomorú, hogy ezt megtehetik!
Azóta van valami új info?
Én ezt a helyet nézegetem, de van egy másik honlap is ahol ugyanez a telószám…
Itt nagyon magas a törtarany ára, meg elvileg fazonnak is el lehet adni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!