Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha a telenornál 2 éves hűségny...

Ha a telenornál 2 éves hűségnyilatkozatom van, akkor nem tudom eladni a telefonomat, csak miután megszűntettem?

Figyelt kérdés
Egyáltalán meg lehet szűntetni? (Csak ha úgy vettem, hogy 2 éves hűséggel akkor olcsóbban kaptam meg) és akkor így ha megszűntetném, akkor az kerülne is valamennyibe? Vagy hogy működne ez? (A lényeg hogy eladnám ezt a telefonomat, azért kérdezem)
2015. szept. 26. 15:36
 1/4 anonim ***** válasza:
A szolgáltatásra kötöttél 2 év hűséget, nem pedig a telefonra. Tehát eladod a telefont, az előfizetést meg használod tovább egy másik telefonnal. Vagy ha nem használod , akkor is fizeted a havidíjat.
2015. szept. 26. 15:42
 2/4 anonim ***** válasza:
Más kérdés, hogy épeszű ember nem veszi meg a telefont tőled... (Persze gyengeelméjűvel van tele az ország, úgyhogy még sikerülhet is eladnod...)
2015. szept. 26. 18:39
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha jó áron adja, akkor miért ne venné meg egy másik telenoros?

Sokan csinálják, hogy van egy drága telefonjuk, mikor megszorulnak akkor vesznek egy 2-3ezer forintos buta phone-t, és a drágát eladják, a különbözetből meg pár hónapra tudják fizetni a telefon számlát, ha mázlijuk van akkor lejár a hűség is közben

2015. szept. 26. 19:29
 4/4 anonim ***** válasza:
59%

Talán azért, mert bármikor tilthatja a szolgáltató. Ha pedig megszorul valaki, és ezért adja el a telefonját, ennek a veszélye hirtelen a sokszorosára nő.

Szóval ezért. De kérdezz meg egy GSM boltost, megvásárolna-e tőled olyan telefont, amire még hűség van...

2015. szept. 26. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!