Mikor és hogyan utalja vissza a pénzemet az Aliexpress?
Figyelt kérdés
Rendeltem egy terméket kb 1o ooo ft értékben, viszont még aznap rájöttem hogy mégse szeretném ígyhát "Cancel"-eztem a rendelést. Ennek már majdnem 3 hete. Ez után töröltem is a listámról a rendelést, hogy ne zavarjon...szóval nem tudok "Open dispute"-ra kattolni. Persze azóta sem kaptam vissza a pénzem, pedig az oldalon azt olvastam, hogy elvileg 15 napon belül visszautalják a pénzt (barátnőmnek már többször is volt ilyen, ő 1-2 napon belül vissza is kapta az elutalt összeget). E-mail címet nem találok, nem tudok hova írhatnék. Az eladó csak annyit írt, hogy az Aliexpress-szel kell beszélnem ez ügyben. Valaki tudna segíteni?2015. szept. 27. 21:03
1/1 anonim válasza:
Én ma canceleztem egy rendelést.Az eladó azt mondta,hogy egy héten belül visszakapom az összeget.
itt találsz segitséget: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!