Aliexpress, most akkor lenyúlták a csomagom?
Sziasztok!
Kb 3 hete rendeltem az aliról egy pulcsit.
Kaptam tracking számot , Mországig ig szépen tudtam követni.
Elméletileg múlt héten pénteken ért a magyar repülőtérre a csomagom.
Vártam , hogy a héten meghozza a postás , de semmi.Érdeklődtem a postán( személyesen ismerek minden postást mivel kis faluban lakom) de hozzájuk nem jött semmim.
Kezdhetek aggódni , hogy esetleg" elkallódott" a csomagom vagy van még rá némi esély , hogy megkapom?
Köszönöm előre is a válaszokat!!!
"Hungary, Arrive at Hungary Airport-(Yanwen's Track End)"
A posta.hu n sajnos nem tudom nyomonkövetni , mert nem találja . Egyébként egy ilyen nyomkövetési szám:
11394495... ( utolsó 3 számjegyet kipontoztam)
A postának nincs csak szám alapú nyomonkövetése, csak betű + szám kombináció tudtommal.
Nem valami csomagszolgálattal küldték véletlen?
Kedves utolsó , marhára nem fake!
Ezzel lett küldve : China Post Registered Air Mail
Legalább is a "track order" ezt írja.
"Kedves utolsó , marhára nem fake! "
Ja, ha te ennyire jól tudod... Mindenesetre nekem úton van jelenleg 2 rendelésem az ebayről ugyanilyen fake számmal, és három az aliexpressről, kettő normális trackinggel, egy ilyen fake számmal.
Szóval rendben, te biztos nagyon jól tudod, és a tied marhára nem fake. Rendben. Szia.
Azt gondoltam , hogy a kérdésemre írja , hogy fake.
Szoktam olvasgatni itt a kérdéseket , többhöz csak annyit írnak , hogy fake( mármint , hogy a kérdés kamu)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!