Mi az amit még mindig inkább személyesen vásárolnátok meg és nem a neten?
Figyelt kérdés
Én a konzervatívabbak közé tartozom, csak ritkán rendelek netről. Pl. ruhát, cipőt még sosem vettem, csak személyesen, és élelmiszert sem rendeltem, pedig már sok helyen van rá lehetőség.2015. szept. 25. 13:06
1/6 anonim válasza:
Művaginát inkább személyesen. Jobb azt felpróbálni először hogy kényelmes-e.
2/6 anonim válasza:
Én mindenfélét rendszeresen rendelek.
Cipőt szinte már csak neten veszek, műszaki dolgokat is, illatszer, pipere is.
Egyedüli kivétel az alakhoz igazodó ruhák, nadrágok, mert azt csak felpróbálás után tudom, hogy valóban jól áll el, de pulóver, kabát jöhet :)
AMit lehet, személyes átvétellel (ha van pesti telephely), de külföldről és magánemberektől is gyakran vásárolok. Még nem csalódtam. Volt, hogy valamit 2 házzal odébb lakó embertől vettem a neten :)
47N
3/6 anonim válasza:
Cipő és nadrág - ezek azok a ruhadarabok, amikből márkától függően mindig más méret vagy fazon lesz jó a végén, nem venném próba nélkül.
4/6 anonim válasza:
#3: Egyetértek, kivétel a cipő, mert szerencsére nekem "sablon" lábam van, és nem akarok ingyen reklámot, de 2-3 oldalról szoktam rendelni, és minden cipő kényelmes és jó :)
5/6 anonim válasza:
alapvetően mindent inkább személyesen vennék meg,ha választhatnék, de nem zárkózom el a rendeléstől. cipőt is rendeltem már,mert boltban nem volt kapható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!