Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Lottó nagy nyeremény esetén...

Lottó nagy nyeremény esetén csak Budapesten lehet személyesen "beváltani" a szelvényt?

Figyelt kérdés
Tehát kiemelten nagy nyeremény esetén (pl.: EuroJackpot főnyeremény) a Szerencsejáték Zrt. kihelyezett regionális központjaiban is be lehet váltani a nyereményt (pl.: Szeged), vagy ehhez mindenképpen a Budapesti központba kell menni?
2015. júl. 17. 10:49
 1/5 anonim ***** válasza:
2015. júl. 17. 11:12
 2/5 A kérdező kommentje:

#1:

Ezt a linket én is ismertem eddig is, de a kiemelten nagy összegű nyereményfelvételről nem igazán ír semmit, csak a telefonos egyeztetést.

Tehát a kérdés még mindig adott.

2015. júl. 17. 11:31
 3/5 anonim ***** válasza:

#1 vagyok

"kizárólag a Szerencsejáték Zrt. lottózóiban. A legközelebbi lottózó címéről bármely értékesítőhelyen érdeklődhet vagy megtalálja [link]

2015. júl. 17. 11:46
 4/5 anonim ***** válasza:

Azért ír telefonos egyeztetést, mert ilyen esetben telefonon KELL egyeztetni, nem sétálhatsz be sehova csak úgy, hogy most jöttél felvenni a nyereményt. Ilyenkor amúgy sem úgy megy, hogy 20 ezresekben, bőröndökben kiadják a nyereményt. Alapos egyeztetés után jutsz majd a pénzedhez.

Gondolom ilyen nagy összegű nyereménynél már nem az lesz a legnagyobb problémád, hogy az ország melyik részére kell menned.

2015. júl. 18. 19:57
 5/5 A kérdező kommentje:

Nyilvánvaló, de a kérdésre akkor sem kaptam sajnos választ :(

Akkor úgy is lehetne módosítani a kérdést, hogy a telefonos egyeztetést követően az országban csak 1 helyen lehet a szelvényt bemutatni, vagy a regionális központok is alkalmasak erre?

2015. júl. 18. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!