Lottó nagy nyeremény esetén csak Budapesten lehet személyesen "beváltani" a szelvényt?
#1:
Ezt a linket én is ismertem eddig is, de a kiemelten nagy összegű nyereményfelvételről nem igazán ír semmit, csak a telefonos egyeztetést.
Tehát a kérdés még mindig adott.
#1 vagyok
"kizárólag a Szerencsejáték Zrt. lottózóiban. A legközelebbi lottózó címéről bármely értékesítőhelyen érdeklődhet vagy megtalálja [link]
Azért ír telefonos egyeztetést, mert ilyen esetben telefonon KELL egyeztetni, nem sétálhatsz be sehova csak úgy, hogy most jöttél felvenni a nyereményt. Ilyenkor amúgy sem úgy megy, hogy 20 ezresekben, bőröndökben kiadják a nyereményt. Alapos egyeztetés után jutsz majd a pénzedhez.
Gondolom ilyen nagy összegű nyereménynél már nem az lesz a legnagyobb problémád, hogy az ország melyik részére kell menned.
Nyilvánvaló, de a kérdésre akkor sem kaptam sajnos választ :(
Akkor úgy is lehetne módosítani a kérdést, hogy a telefonos egyeztetést követően az országban csak 1 helyen lehet a szelvényt bemutatni, vagy a regionális központok is alkalmasak erre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!