Ha egy verseny díjátadóján nem jelenek meg, akkor értesítenek abban az esetben, ha helyezést érek el?
Egy írói pályázatról van szó. Mivel innen 200 km-re volt az eredményhirdetés, nem tudtam elmenni.
Ennek már két hete volt.
Tegnap megnéztem a verseny honlapját, elvileg 3. Helyet értem el, de semmi értesítést nem kaptam, pedig megadtam telefonszámot, emailt, lakcimet.
Tegnap írtam egy mailt a szervezőknek, de választ még nem kaptam.
(A verseny egyébként nem magyar vonatkozású, csak itt került megrendezésre; a nevemet is elírták a honlapon.)
Kérdés, hogy az mennyire valószínű, hogy mivel nem vettem részt az eredményhirdetésen, nyereményt se kapok (pénznyeremény; 50 dollár).
Előre is köszönöm a válaszokat. Tudom, elég faramuci a helyzet.
Szerintem attól még, hogy nem jelentél meg, te kaptad a 3. helyezést, ez a honlapra is felkerült. Viszont, mint általában mindennek, van egy ügyintézési ideje. Gondolom - ahogy általában lenni szokott - nem ott helyben egy borítékban adták volna át a nyereményt, hanem bankszámlára átutalják.
Pár héten belül szerintem át fogják utalni és válaszolnak az emailre (van, ahol azonnal válaszolnak, de volt már nekem olyan, hogy pár hétbe is belekerült).
Oké, köszi a gyors választ. :)
Csak már egyszer írtam erre a címre, még a versennyel kapcsolatban és akkor gyakorlatilag rögtön válaszoltak, most meg semmi és ideges is vagyok egy kicsit emiatt. Azért is furcsálom a helyzetet, mert banszámlaszámot nem is kértek, szóval kicsit abszurdnak találom, hogy nem próbálták semmilyen módon felvenni a kapcsolatot.
Az is lehet, hülyének nézek itt ki. Még sose voltam ilyen helyzetben. :D
Köszi még egyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!