Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha egy verseny díjátadóján...

Ha egy verseny díjátadóján nem jelenek meg, akkor értesítenek abban az esetben, ha helyezést érek el?

Figyelt kérdés

Egy írói pályázatról van szó. Mivel innen 200 km-re volt az eredményhirdetés, nem tudtam elmenni.

Ennek már két hete volt.

Tegnap megnéztem a verseny honlapját, elvileg 3. Helyet értem el, de semmi értesítést nem kaptam, pedig megadtam telefonszámot, emailt, lakcimet.

Tegnap írtam egy mailt a szervezőknek, de választ még nem kaptam.

(A verseny egyébként nem magyar vonatkozású, csak itt került megrendezésre; a nevemet is elírták a honlapon.)

Kérdés, hogy az mennyire valószínű, hogy mivel nem vettem részt az eredményhirdetésen, nyereményt se kapok (pénznyeremény; 50 dollár).

Előre is köszönöm a válaszokat. Tudom, elég faramuci a helyzet.

2015. jún. 25. 12:23
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem attól még, hogy nem jelentél meg, te kaptad a 3. helyezést, ez a honlapra is felkerült. Viszont, mint általában mindennek, van egy ügyintézési ideje. Gondolom - ahogy általában lenni szokott - nem ott helyben egy borítékban adták volna át a nyereményt, hanem bankszámlára átutalják.

Pár héten belül szerintem át fogják utalni és válaszolnak az emailre (van, ahol azonnal válaszolnak, de volt már nekem olyan, hogy pár hétbe is belekerült).

2015. jún. 25. 12:42
 2/2 A kérdező kommentje:

Oké, köszi a gyors választ. :)

Csak már egyszer írtam erre a címre, még a versennyel kapcsolatban és akkor gyakorlatilag rögtön válaszoltak, most meg semmi és ideges is vagyok egy kicsit emiatt. Azért is furcsálom a helyzetet, mert banszámlaszámot nem is kértek, szóval kicsit abszurdnak találom, hogy nem próbálták semmilyen módon felvenni a kapcsolatot.

Az is lehet, hülyének nézek itt ki. Még sose voltam ilyen helyzetben. :D

Köszi még egyszer!

2015. jún. 25. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!