Március 31-től megszünik az Alkalmi Kiskönyv. Ezek után hogyan lehet munkát vállalni?
miért ne lenne?
Ha jelenleg én kiskönyvvel dolgozok akkor ott ettől függetlenül dolgozhatok tovább nem?
A bunkóságodról annyit, hogy másokat kinevetni igen kis hülye gyerekes szokás, lehet hogy neked van állandó munkád vagy a pénzed gyarapodásának köszönhetően nincsen erre szükséged de másokat emiatt még nem kell kinevetni. BAROM!
Hát pedig nem lesz, komám... Legfeljebb feketén, mert ha simán foglalkoztatnak, akkor több járulékot kell fizetniük utánad.
Amúgy nekem sincs munkám, de már beleszarok.
1: nem vagyok a komád
2: ugy hallottam, hogy ugyanugy lehet dolgozni alkalmi munkavállalóként csak regisztréciós rendszer lesz. ennek járnék utána
Itt találsz róla egy cikket:
Igen, regisztrációs rendszer lesz. De ajánlom figyelmedbe azt a részt, hogy "2010. április 1-jétől megszűnik az a rendszer is, amely az alkalmi munkavállaláshoz automatikusan az általános köztehernél alacsonyabb kedvezményes közterhet kapcsolt."
Ez pedig azt jelenti, hogy lényegében az lesz, amit az első, meg a második válaszban írtam. Ugyanis ezek a munkaadók pont azért foglalkoztattak így embereket, mert így olcsóbb volt nekik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!