Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Most érettségizek, utána...

Most érettségizek, utána pedig szeretnék diákmelózni. Kértem iskolalátogatásit és akkor mondták h ezzel az érettségi után már nem lehet diákmunkát vállalni, mert megszűnik a tanulói jogviszonyom. Hogy is van ez?

Figyelt kérdés
2011. máj. 31. 11:55
 1/7 anonim ***** válasza:
pontosan úgy, ahogy mondod. Nem dolgozhatsz addig, amíg nem vagy diák.
2011. máj. 31. 11:57
 2/7 anonim ***** válasza:
átlag diákszövetkezetnek elég a diákigazolványod,nem kér iskolalátogatásit (mert ugye az iskolalátogatási juni közepéig érvényes,a diák meg okt végéig)
2011. máj. 31. 12:03
 3/7 anonim ***** válasza:
de a diákigazolvány nem lesz akkor már érvényes -.-" Jah meg szerintem minden szövetkezetnél kérnek iskolalátogatásit, sőt, vhol sajétot adnak, amit be kell vinni a suliba és lepecsételni
2011. máj. 31. 12:06
 4/7 A kérdező kommentje:

és az számít vmit h jelentkeztem továbbtanulni?

tehát most akkor bszhatom a nyári munkát?

2011. máj. 31. 12:32
 5/7 anonim ***** válasza:

a tanulójogviszonyod most az érettségivel megszünik, de ha jelentkeztél felsőoktatásba és fel is vesznek akkor az ottani beiratkozástól számítva van hallgatói jogviszonyod és akkor már mehetsz diák melózni.

Amugy kérdezd meg, hogy a diákod elég lesz e. A diákod október 31-ig érvényes, abban az esetbe ha nem vesznek fel.

De ha felvesznek akkor meg úgyis kapsz új diákot.

Előfordul, hogy elég a diákod is, mert én láttam már sok érettségiző diákot dolgozni nyáron a balatonon.

2011. máj. 31. 12:38
 6/7 anonim ***** válasza:
nem kell hozzá túl okosnak lenni, hogy rájöjjön az ember, azért hívják DIÁKmunkának, mert diákoknak van. ha már nem leszel diák, akkor értelem szerűen te azzal nem dolgozhatsz.
2011. máj. 31. 15:49
 7/7 anonim ***** válasza:

második vagyok

melyik

iskolaszövetkezet?

meló-diák,diák meló,pannon work,eudiák,mind diák ,ezeknek fix hogx elég a diákigaszolványod,többit nemtudom,ezeket ismerem

nekünk a legtöbb diák minden éven érettségi után levő

és aki azt mondja h iskolalátogatási...egy 16 évesnek is csak olyat adnak ki,hogy juni 30ig érvényes...azzal megint nem ér semmit,mi ezért nem is kértük soha

mert ugye a suli nem ad ki olyan papirt,h igen,szeptember,mert dönthet ugy a diák,hogy úő bizony ott nem lesz diák,megy mshova,....

2011. máj. 31. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!