Most érettségizek, utána pedig szeretnék diákmelózni. Kértem iskolalátogatásit és akkor mondták h ezzel az érettségi után már nem lehet diákmunkát vállalni, mert megszűnik a tanulói jogviszonyom. Hogy is van ez?
és az számít vmit h jelentkeztem továbbtanulni?
tehát most akkor bszhatom a nyári munkát?
a tanulójogviszonyod most az érettségivel megszünik, de ha jelentkeztél felsőoktatásba és fel is vesznek akkor az ottani beiratkozástól számítva van hallgatói jogviszonyod és akkor már mehetsz diák melózni.
Amugy kérdezd meg, hogy a diákod elég lesz e. A diákod október 31-ig érvényes, abban az esetbe ha nem vesznek fel.
De ha felvesznek akkor meg úgyis kapsz új diákot.
Előfordul, hogy elég a diákod is, mert én láttam már sok érettségiző diákot dolgozni nyáron a balatonon.
második vagyok
melyik
iskolaszövetkezet?
meló-diák,diák meló,pannon work,eudiák,mind diák ,ezeknek fix hogx elég a diákigaszolványod,többit nemtudom,ezeket ismerem
nekünk a legtöbb diák minden éven érettségi után levő
és aki azt mondja h iskolalátogatási...egy 16 évesnek is csak olyat adnak ki,hogy juni 30ig érvényes...azzal megint nem ér semmit,mi ezért nem is kértük soha
mert ugye a suli nem ad ki olyan papirt,h igen,szeptember,mert dönthet ugy a diák,hogy úő bizony ott nem lesz diák,megy mshova,....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!