Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit kell tennem hogy AVON...

Mit kell tennem hogy AVON tanácsadó lehessek?

Figyelt kérdés

2015. szept. 20. 14:30
 1/5 anonim válasza:

Van ismerősöd aki AVONOS? Ha van, akkor kérd meg, hogy vigyen el a koordinátorához, mert te is szeretnél vele foglalkozni.

Ha nincs, akkor tudd meg, hogy a lakhelyeden hol van a "telephely" és látogass el oda.

Én régebben csináltam, nem volt ismerősöm, elmentem, mert tudtam, hogy hol foglalkoznak vele. Tartottak nekem egy ilyen előadást meg minden, és belevágtam. Igazából jó szórakozás volt nekem, nem is a haszon vezérelt, szerettem csinálni. Voltak tréningek is, nekem bejött. Viszont ha nincs nagy ismeretségi köröd, nem tudsz szerezni vásárlókat könnyen csődbe mész, mert rengetegen foglalkoznak már vele + szerintem a minősége is romlott az AVON-nak, az árakról nem is beszélve.

(Ha jól emlékszem 6500ft-os eladás után kapod az eladott termékek 10%-át.)

2015. szept. 20. 14:59
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget! :)
2015. szept. 20. 21:53
 3/5 anonim ***** válasza:

Én konkrétan ajánlom a saját koordinátorom, ha szeretnéd. Egyébként ráfizetni én még nem fizettem rá, nem értem az előző válaszoló mire gondolt. 6500 felett 15% a jutalék.

Helyileg hol élsz?

2015. szept. 21. 00:48
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Merre laksz? Nálam is be tudsz lépni, de körzetekre vagyunk bontva és ezért sajnos nem mindegy. De ha tudok szívesen segítek.

2015. szept. 21. 10:48
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget már megoldódott! :)
2015. szept. 25. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!