Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan lehet valakinek fiatalo...

Hogyan lehet valakinek fiatalon sok pénze?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Fiatal alatt a még középiskolás diákot értem. Azért vetődött fel bennem a kérdés, mert egyik osztálytársam elég pénzes miközben a szüleinek átlagos munkájuk van. A srácon látszik, hogy van pénze. Márkás ruhák (elég divatos), jó telefonja van, barátnőjére is sokat költ (programok, ajándékok, nyaralás stb.) és elég sok kp-t hord magánál. Ugye ha a szülei pl. bankárok lennének akkor egyértelmű lenne, de a foglalkozásuk alapján, kb átlag vagy kicsit afölött állhatnak. Nem irigykedem csak érdekel, hogy legálisan, hogyan lehet több zsebpénzem. Ja, azt kifelejtettem, hogy a srác nem dolgozik, tehát nem diákmunkából van. Nyilván nem vagyok bunkó, hogy megkérdezzem tőle, hogy honnan van pénze. Szerintetek mi lehet? 17/f

2015. szept. 19. 00:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
6%
Bejössz neki és elakar csábítani a vagyonával, nem egy heteroból lett köcsög, belőled is az lesz, működik a szisztéma ez világos!
2015. szept. 19. 10:01
 12/15 A kérdező kommentje:

#9 nem irigykedem, egyszerűen tudni szeretném, hogyan lehet több zsebpénzem. Nem nézem meg mennyi pénzt hord magánál, de azért le lehet vágni, hogy ki gazdag ki nem. Pl egy köteg pénzből fizet a büfében, rendszeresen márkás új ruhákban jár, felsőkategóriás telefon stb.

#11 nem is tudom miről beszélsz. Fogalmazhatnál rendesen. De annyit mondhatok; 100%-ban heteró vagyok feltételezem, hogy ő is mivel úgy fél éve barátnője van.;)

2015. szept. 19. 20:58
 13/15 anonim ***** válasza:
31%

Pénzköteget én is tarhtatnék magamnál, pár ötös kívülre, többi 1000 meg 500 és hopsz, pénzköteg.

Telefont lehet részletre venni, márkás ruhát meg túrkálóból. Innentől miről beszélünk?

2015. szept. 19. 21:04
 14/15 A kérdező kommentje:
Szerintem ezen nem érdemes vitatkozni. Annyi pénzt hoz suliba mint mint másik 10 gyerek az osztályból összesen. Lehet részletre venni telefont, de az még drágább is mint egy összegben. Nem úgy néz ki mint aki turkálóból veszi. Legalábbis cipőket biztos nem, abból mindig újat vesz. De nem akarom én itt bizonygatni, nem is az a kérdés lényege, hogy "gazdag-e az osztálytársam" hanem az, hogy hogyan lehet több zsebpénzem, a srác meg példának lett felhozva.
2015. szept. 19. 21:16
 15/15 anonim ***** válasza:
32%
Kérdezd akkor tőle, honnan van ennyi lóvéja.
2015. szept. 19. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!