Ha ebben a melegben valakinek fiatalon már kicsit bedagad a bokája, az tuti keringési problémára utal vagy belefér teljesen egészségesnél is (25 éves)?
Nem minden esetben kóros, itt egy cikk róla:
oké, én is szeretném ezt hinni, csak mégis elgondolkodtatott, hogy az anyját, hát azért öregasszonyoknak szokott dagadni a lábuk, akik vízhajtón élnek, és őszintén megijedtem, mivel én meg azért elég keményen sportolok is, évenként 2x komoly komplex kivizsgálásom van, tényleg mindenem negatív, azaz most akkor vagy ezeket végzik igen trehányul és nem vesznek észre vmit vagy természetes jelenség némi bedagadás ekkora melegben ...
Csak az is eszembe jutott, hogy akik olyan országban élnek, ahol állandó a 35-40 fok, valahol a trópusokon, ott akkor hogy a frászba tudnak megmaradni? Vagy ott akkor sportolóként is alap, hogy bizony a melegtől némileg bedagad ez-az, és nem jelent semmi kórosat?
Hát őszintén nem tudom ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!