Tippek, hogy felmondás után ne hagyjam el magam?
Nekem mindig az lebegett a szemem előtt, amit a Mamám mondott. Valaminek a vége, egy új kezdete!!
Így álltam hozzá a dolgokhoz. Elhelyezkedésem szinte reménytelen volt. Minden jeggyel rendelkeztem, amit nem szeretnek egy munkavállalóban. 40 fölötti, kisgyerekes, vidéki, nem tud nyelveket, konzervatív.
6 hónap után már úgy jártam interjúkra, hogy előtte jól felszerelkeztem élelmiszerrel a boltban. Magyarul bevásároltam otthonra előtte kajából. Ennyire tettem az egészre, és éppen ezért vidám is maradtam. Csak röhögtem a kínjaimon, és mélyen hittem abban, hogy valami más, valami jó vár rám, csak még nem ért ide, azért nem sikerül elhelyezkednem. Majd jön. Aztán pontosan egy olyan helyre vettek fel elsőre, amelyre nem is akartam jelentkezni, csak hülyeségből küldtem el az önéletrajzomat. Az állásinterjúra szintén felpakolva érkeztem, esernyő nélkül hülyére ázva, de remek hangulatban. Átragadt a bizottságra is, és jókat sztoriztunk közben. Gondoltam ennyi lesz ez is, de este 7 órakor hívtak, hogy enyém az állás, mint bizottsági tag mellettem tette le a voksát úgy, hogy tisztában voltak vele, soha nem csináltam ilyet, és a munka a végzettségemmel köszönőviszonyban sincs.
1 éve dolgozom, és nem hagynám itt semmi pénzért.
... tulajdonképpen elmondhatom, hogy pályát változtattam 30 évnyi folyamatos munka után...
Ténylegesen most csengett le, hogy mennyire bele tud fásulni az ember a "megszokottba".
Előző voltam.
Kaptál egy pluszt.
Hát, én is így gondolkodom. Nincsenek véletlenek és ha az ember normális szándékkal, energiát tesz bele valamibe az ki fog fizetődni. Most minden jel arra mutatott, hogy húzzak el, munkatársam mondta is, hogy meneküljünk! Sokan menekültek is.
Későn vettem észre a jeleket, de nagyon kellett a munka és új szakmában, szóval csak ezért megérte. Bízom benne hogy a kis idő is számít majd a leendő munkaadómnak. Úgy gondolom nem véletlen vettek fel ide, és nem véletlen kellett lelépnem. Ennél csak jobb jöhet. Szabályosan úgy voltam vele, hogy akár dobozokat is szívesebben pakolok, mint hogy oda bejárjak még egy napot. Persze otthon már nem toleránsak, nem értik az álláspontom...
ugyan így vagyok vele én is. Én nézek tükörbe minden nap és csak én tudok elszámolni a saját lelki dolgaimmal.
Nálam is volt olyan, hogy kiabáltak velem, menjek el 3 műszakba olyan helyre, ami több, mint egy órányi utazással jár oda+vissza.
A poén, hogy akárkivel beszélek, akárki a főnököm, csak pozitív visszacsatolást kapok, kaptam, a munkatársakkal mindig jól együtt működöm stb. csak otthon néznek rám ferde szemekkel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!