Kezdő Tippmixer vagyok, mit kell tudni a játékról?
Sziasztok! Nem túl régen töltöttem be a 18-at. Az egyik ismerősöm folyamatosan mondogatta, hogy ugyan próbáljam már ki. Na jó, kipróbálom, de tudni szeretnék egy pár (véleményem szerint) fontos dolgot róla.
Ha egy szelvényen az áll, hogy "Megjátszott tét: 500 Ft", és mondjuk van 4-5 esemény, akkor azt úgy kell érteni, hogy mind a 4-5 eseményre kifizette az 500 Ft-ot, azaz 2000-2500 Ft-ot fizetett, vagy az az 500 Ft tartalmazza a 4-5 meccset?
A következő kérdés, hogy tegyük fel van 6 meccs, amit megjátszok, és ebből csak 5 talált. Akkor az 5-nek megfelelő összeget nyerem, vagy semmit?
További kérdések adódhatnak, és valószínűleg fognak is.
Nagyon szépen megkérem az ilyen téren tapasztaltakat, hogy írjanak privátban! Köszönöm a segítséget!
Annyit kell tudni róla, hogy el se kezdd, mert csak bukni fogsz.
olyan mint a lottó, semmi több.
Mindenképpen vezesd hogy mennyit költesz rá és mennyit nyersz vele. Időnként nézd meg a két oszlopot, fogod látni hogy óriási a különbség.
Sokan csinálják, mondogatják hogy na nyertem 20ezret, na nyertem 50 ezret, de azt észre sem veszik hogy ennek többszörösét elveszítették már.
TippMix-en nem lehet nyerni folyamatosan, úgy vannak megállapítva a szorzók hogy ez senkinek se sikerüljön. Matematika az egész, a sporthoz nincs köze. A szervezőnek tökmindegy kinyeri a meccset, a szorzók miatt ők mindig nyernek.
Az eddigi hozzászolóknak igazuk van. A konkrét kérdéseidre: ha a megjátszott tét 500 Ft, akkor annyit fizetett be, függetlenül attól, hogy mennyi a tét.
Ha 6 eseményt fogadsz meg kombináltan, akkor csak akkor nyersz, ha mind a 6-t sikeresen jósoltad meg. Ha csak ha nem talált, akkor a pénz egészét buktad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!